Skip to article

Horoscop: Varstele critice ale barbatilor, in functie de zodie. Afla cand va deveni interesat iubitul tau de alte femei!

Horoscop: Varstele critice ale barbatilor, in functie de zodie. Afla cand va deveni interesat iubitul tau de alte femei!
Te-ai intrebat pana acum care e varsta critica a iubitului tau? La fel precum noi, femeile, barbatii au perioade in care simt nevoia sa fie cuceritori, sa fie validati de sexul opus. Asa s-ar explica infidelitatile lor. Astrele iti vin in ajutor si de aceasta data si iti ofera cateva informatii pretioase.

Iata care sunt varstele critice ale barbatilor, in functie de zodie:

Berbec

horoscop berbec vintage

Perioada adolescentei este extrem de dificila pentru acest nativ. Berbecul nu isi poate stapani instinctele si nu prea stie cum sa se comporte in prezenta sexului opus. Nu se implica in relatii de durata si ajunge adesea in situatii foarte neplacute. Parte buna este ca acest nativ invata din greseli, iar dupa varsta de 30 de ani va fi pregatit sa se implice intr-o relatie serioasa, in care nu se va pune problema de inselat.

Taur


Articole recomandate

4 tipuri de oameni care te pot face sa suferi. Iata de cine trebuie sa te feresti! 4 tipuri de oameni care te pot face sa suferi. Iata de cine trebuie sa te feresti!
Probabil ai auzit pana acum de persoane toxice, care iti iau toata energia si care te influenteaza negativ. Te lovesti de ele la orice colt, fie ca este vorba despre un coleg de munca, un prieten sau o persoana din familie, dar poate ca nu le-ai acordat prea multa importanta pana in acest moment.
Horoscop: Cum accepta criticile, in functie de zodia lui. Afla daca iubitul tau acorda atentie vorbelor tale! Horoscop: Cum accepta criticile, in functie de zodia lui. Afla daca iubitul tau acorda atentie vorbelor tale!
Te-ai intrebat pana in acest moment cum reactioneaza barbatii la critica? Adesea, noi, femeile, avem tendinta sa-i criticam prea mult pe barbatii din viata noastra, iar de cele mai multe ori toate aceste lucruri duc la certuri si la despartire.

Chiar daca consideri ca o critica este
Venus in Leu: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza! Venus in Leu: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Venus, planeta relatiilor si a iubirii, trece prin Leu in perioada 5 iunie - 18 iulie 2015, reintorcandu-se in acest semn in data de 31 iulie, pana pe 8 octombrie.

Semnul Leului este guvernat de Soare, ceea ce inseamna ca este plin de energie, radiaza si straluceste puternic, asemeni
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana! Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
Saptamana 8 - 14 iunie 2015 este cea a cultivarii spiritului si a mentinerii nivelului optim de actiune. Se va pune accent pe relatii, in special pe cele sentimentale.

Se pot incheia anumite capitole sau se pot incepe unele noi. Este o perioada in care se pot lua decizii importante si in
Citeste horoscopul saptamanii 8 - 14 iunie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul saptamanii 8 - 14 iunie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta!
Saptamana 8 - 14 iunie 2015 este cea a cultivarii spiritului, a muncii in echipa si a mentinerii nivelului optim de actiune. Spre deosebire de ultima perioada, acum se pot face analize, se pot lua decizii finale sau se pot incheia anumite capitole.

Foarte important va fi faptul ca Mercur
Mesajul ingerilor pentru luna iunie 2015: Afla ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine! Mesajul ingerilor pentru luna iunie 2015: Afla ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine!
Arhanghelul Mihail isi face simtita prezenta in luna iunie 2015. Este o perioada in care vom avea posibilitatea sa ne adunam gandurile, sa ne organizam si sa ne limpezim mintea. Mai exact, sa facem un pic de disciplina cu noi.

Este o luna in care este foarte important sa incercam sa