Skip to article

Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!

Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
Saptamana 24 - 30 noiembrie 2014 va aduce foarte multe lucruri frumoase in viata multor nativi, motiv pentru care este o perioada buna pentru a lua decizii noi sau pentru a se repara anumite greseli din trecut.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 24 - 30 septembrie 2014:

Berbec

horoscop flori berbec

Ai ocazia sa reaprinzi scanteia in dormitor, iti gasesti curajul de a aborda persoana iubita, iar relatia ta va fi revitalizata. Este o perioada buna pentru tine, motiv pentru care trebuie sa te bucuri la maximum de fiecare moment petrecut in compania iubitului.


Taur


Articole recomandate

Afla ce iti rezerva viitorul in dragoste: 9 metode prin care iti poti vedea ursitul! Afla ce iti rezerva viitorul in dragoste: 9 metode prin care iti poti vedea ursitul!
Fiecare fata viseaza sa-si gaseasca ursitul si sa afle ce i-a rezervat destinul in dragoste, iar Sarbatorile mari au la baza o serie de obiceiuri si traditii pentru a-l afla pe "cel ce le este sortit". Asadar, te invitam sa descoperi frumusetea traditiilor romanesti si sa inveti sa descoperi cine
Zodiac Arab: Afla ce semn iti corespunde si ce personalitate ai! Zodiac Arab: Afla ce semn iti corespunde si ce personalitate ai!
Zodiacul Arab ne ajuta sa descoperim foarte multe caracteristici fundamentale despre o persoana, dar si foarte multe informatii despre traseul sau socio-cultural.Pentru a afla ce semn esti trebuie sa faci un calcul foarte simplu. Exista trei tabele: primul cuprinde zodiile din horoscopul european,
Forma nasului iti dezvaluie personalitatea: Afla ce calitati si defecte ai! Forma nasului iti dezvaluie personalitatea: Afla ce calitati si defecte ai!
Trasaturile fizice ale unei persoane ne ajuta sa aflam mai multe lucruri despre personalitatea sa, iar forma nasului poate fi un prim bun reper. Forma nasului tine in primul rand de etnie, insa foarte putine persoane stiu sa analizeze trasaturile acestuia pentru a-si da seama ce trasaturi de
Astrologie chinezeasca: Afla ce personalitate ai, in functie de elementul care te guverneaza! Astrologie chinezeasca: Afla ce personalitate ai, in functie de elementul care te guverneaza!
Asa cum cele 12 zodii din horoscopul european sunt guvernate de patru elemente: Foc, Pamant, Apa si Aer, ce le imprima anumite caracteristici nativilor, asa si zodiile din astrologia chinezeasca sunt guvernate de cinci elemente: Metal, Apa, Lemn, Foc si Pamant. Fiecare element imprima un anumit tip
Neptun si Chiron in mers direct in Pesti. Afla ce schimbari aduce! Neptun si Chiron in mers direct in Pesti. Afla ce schimbari aduce!
In urmatoarele saptamani, vom fi martorii unor schimbari semnificative. Vor avea loc exteriorizari de energii, insa acestea vor fi subtile. Atat Neptun, cat si Chiron isi reiau mersul direct pe 16 si pe 23 noiembrie, ceea ce marcheaza o noua faza a vietii noastre interioare, spirituale si
Zodiac romanesc traditional: Afla ce semn esti si ce spuneau astrologii secolelor trecute despre tine! Zodiac romanesc traditional: Afla ce semn esti si ce spuneau astrologii secolelor trecute despre tine!
Cu totii stim ca exista un zodiac caracteristic anumitor culturi, dar te-ai gandit pana acum daca exista si unul romanesc?Zodiacul romanesc traditional cuprinde tot 12 zodii, dar spre deosebire de zodiacul european la cel romanesc o zodie incepe in prima zi a lunii si se termina pe 30/31 ale