Skip to article

Intrarea in noul an astrologic: O poarta catre destin. Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!

Intrarea in noul an astrologic: O poarta catre destin. Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Oficial, am intrat in mult-asteptatul nou an astrologic, fiind un moment definitoriu pentru anul 2015. Pana in acest moment s-au schimbat foarte multe lucruri in interiorul nostru, iar acum urmeaza o perioada in care ne putem astepta la diferite evenimente, placute sau mai putin placute.

Este momentul in care cei mai multi dintre noi trebuie sa facem pace cu trecutul si sa renuntam la acele relatii dureroase, la acele persoane care nu rezoneaza cu noi si care nu ne pot aduce nici macar un zambet. Poate ca nu este deloc usor sa renuntam la anumite amintiri, dar cu siguranta in aceasta perioada ni se arata ca este timpul sa facem schimbari semnificative in viata noastra si sa mergem inainte.

Sentimentul de implinire in paralel cu suferinta interioara

Foarte multi dintre noi vom avea un sentiment de finalitate si de implinire sufleteasca, dar totul se va petrece in paralel cu o mare suferinta interioara. Durerea fizica nu se poate compara cu cea sufleteasca, cauzata de pierderea unor persoane dragi. Cand se face referire la aceasta pierdere nu inseamna ca este vorba de trecerea lor in nefiinta. Ele vor fi prezente in continuare in Universul nostru, dar nu vor mai face parte efectiv din viata noastra.

Momentele de melancolie vor fi numeroase, iar gandurile negre nu ne vor ajuta sa ne umplem golurile pe care le simtim in interior. Vor exista destule momente cand vom simti nevoie sa plangem dupa anumite persoane si sa traim in trecut, doar toate aceste trairi nu vor face altceva decat sa ne incarce cu energie negativa.

Este foarte usor de observat ca foarte multi dintre noi ne-am desprins de firescul lucrurilor si nu mai simtim nimic la fel. Trebuie totusi sa incercam sa ne schimbam vietile si sa intram pe un fagas normal, sa ne hranim cu iubire si sa incercam sa ne incarcam cu energii pozitive.

Ce trebuie sa facem in noul an astrologic

Foarte multi dintre noi ne apropiem de un moment crucial al vietii, in care vom fi nevoiti sa luam unele decizii care ne vor schimba complet destinul. Foarte important este sa nu ne ingrijoram la orice pas si sa nu ne fie teama de nou sau de viitor. Trecutul trebuie lasat in urma, durerea sufleteasca trebuie uitata, iar toate eforturile pe care le facem trebuie sa ne aduca bucurie si implinire sufleteasca. Nu trebuie sa ne ingrijoram daca apar mici "turbulente" de-a lungul traseului nostru si in niciun caz nu trebuie sa incercam sa ne "razbunam". Orice gand negativ se poate intoarce asupra noastra, motiv pentru care este foarte important ca in aceasta perioada sa avem mintea limpede, curata, fara nicio pata de negativitate.

Aceasta perioada solicita o cantitate enorma de incredere, insa nu reprezinta ceva in care tu sau eu sau oricine altcineva am putea gresi. Nu mai este nimic de facut decat sa stam in cea mai profunda credinta a puterii noastre divine. Adevarul gol-golut este ca intram intr-o realitate in care IUBIREA conduce. Cum va arata aceasta este imposibil de imaginat acum, dar adevarul este ca, la cel mai inalt nivel, noi deja am creat-o. Iar acum incepem sa o experimentam in forma sa.

Sursa: astrocafe.ro

Articole recomandate

Horoscop: Afla cum stai cu dragostea in luna aprilie 2015, in functie de zodia ta! Horoscop: Afla cum stai cu dragostea in luna aprilie 2015, in functie de zodia ta!
Eclipsa de Luna din 5 aprilie care se produce in zodia Balanta aduce foarte multe schimbari, iar efectele sale se vor resimti puternic, in special in zona de cuplu. Apar certuri si probleme mai vechi, iar unele cupluri sunt pe punctul de a se desparti. Cu toate acestea, exista si cateva parti bune
Horoscop: Cat de norocoasa vei fi in luna aprilie 2015, in functie de zodia ta! Horoscop: Cat de norocoasa vei fi in luna aprilie 2015, in functie de zodia ta!
Luna aprilie 2015 aduce foarte multe semnale de alarma, in special in sfera sociala sau profesionala, dar in acelasi timp poate aduce si cateva schimbari semnificative. Cele mai puternice aspecte ale lunii aprilie 2015 le face Marte, aflat in Taur: un trigon pragmatic, ambitios si hotarat cu Pluto
Saturn retrograd in Sagetator: Afla ce schimbari aduce si cum te afecteaza! Saturn retrograd in Sagetator: Afla ce schimbari aduce si cum te afecteaza!
Din data de 10 martie 2015, Saturn pare sa fie retrograd in Sagetator. Perioada de stationare va fi cuprinsa intre 14 martie si 14 iunie 2015. Asadar, se va lucra la capitolul incredere si credinta. Daca pana in acest moment ai avut planuri sau ai incercat sa faci unele schimbari, ai investit enorm
Dezvoltare personala: 3 moduri prin care iti irosesti energia emotionala. Afla unde gresesti! Dezvoltare personala: 3 moduri prin care iti irosesti energia emotionala. Afla unde gresesti!
In ziua de azi, exista foarte multe cauze evidente ale oboselii fizice si spirituale, plecand de la stilul de viata dezordonat si ajungand la alimentatia nesanatoasa sau la noptile nedormite. Epuizarea emotionala sau irosirea energiei nu te vor ajuta sa te afirmi in societate si nici sa iti atingi
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana! Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
Saptamana 30 martie - 5 aprilie 2015 va fi una dinamica, in care vor avea loc foarte multe evenimente importante si in care pot aparea schimbari bruste. Nimic nu ramane batut in cuie, mai ales in zona relatiilor. Nativii care se confrunta cu probleme in cuplu vor avea o perioada dificila, pentru ca
Citeste horoscopul saptamanii 30 martie - 5 aprilie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul saptamanii 30 martie - 5 aprilie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta!
30 martie - 5 aprilie 2015 este saptamana curajului si a adevarului. Este o perioada foarte dinamica, in care evenimentele astrale au un mesaj aparte. Chiar din prima zi a acestei saptamani foarte multi nativi vor intra in contact cu Universul si vor puta lua unele decizii care ii vor ajuta sa