Skip to article

Luna Noua in Gemeni, 16 iunie: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!

Luna Noua in Gemeni, 16 iunie: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Luna Noua in Gemeni, din data de 16 iunie 2015, reprezinta un nou context al schimbarii si innoirii.

Este un moment care ne ajuta sa ne miscam inainte, care ne incurajeaza si care ne face sa fim mai puternici, invatandu-ne sa ne folosim de toate resursele de care dispunem. Din contextul astral face parte si trigonul Jupiter (Leu) si Uranus (Berbec), care reprezinta un spatiu de noi posibilitati si avantaje. Este un moment de tranzitie pentru foarte multe persoane, in care se pot lua decizii bune sau se pot schimba anumite directii. Realitatea se va manifesta in toate formele sale si nu se va mai pune problema de indrumare gresita sau de alegeri eronate. Foarte multe segmente de viata vor fi activate de Luna Noua, iar aceasta ne va da energia necesara sa clarificam foarte multe lucruri in viata noastra. Determinarea va fi cuvantul de baza in acest moment. Un alt aspect important este si revenirea lui Mercur in mers direct, din data de 12 iunie, care aduce claritatea in luarea deciziilor si ne ajuta sa ne dezvoltam, sa cream si sa imbunatatim anumite aspecte ale vietii noastre.

Luna Noua, minte limpede si ganduri noi

Gemenii ne atrag atentia asupra intelectului si a gandirii, ne vorbesc despre constiinta si despre tot ceea ce am invatat pana in acest moment. Este necesar sa facem o schimbare in gandirea noastra, sa cautam noi directii si sa ne lasam indrumati de intelect. Trebuie sa ajungem la samburele adevarului si realitatii, sa ne concentram strict asupra acelor lucruri care sun palpabile si care ne ajuta sa ne imbunatatim viata. Constiinta intra acum in scena, iar Uranus ne ajuta sa depasim problemele marunte, sa nu ne aglomeram gandurile cu lucruri inutile si sa ne cunoastem limitele. Expansiunea este posibila in acest moment, dar doar pentru acele persoane care sunt perfect constiente de realitatea pe care o traiesc.

Momentul in care ne deschidem ochii si mintea

Este foarte important sa stim ce ne dorim de la viata, sa ne gandim ce schimbari vrem sa facem si ce posibilitati exista in acest sens. Creativitatea ne poate ajuta in foarte multe situatii, dar accentul trebuie sa cada insa pe intelect. Nu trebuie sa ne grabim sa luam unele decizii si trebuie sa cunoastem foarte bine realitatea cu care ne confruntam. Este necesar sa renuntam la unele ganduri si sa le facem loc altora noi, care ne vor ajuta sa fim mai puternici si mai aproape de scopurile dorite.

Sursa: astrocafe.ro

Articole recomandate

Horoscop: Ce ii respinge pe barbati la tine, in functie de zodia ta. Afla de ce ii indepartezi! Horoscop: Ce ii respinge pe barbati la tine, in functie de zodia ta. Afla de ce ii indepartezi!
Te-ai gandit pana acum de ce atragi barbatii nepotriviti in viata ta sau de ce ii respingi pe cei care iti plac cu adevarat? Fiecare persoana are defecte, insa unele sunt mai accentuate si este posibil sa-i puna pe fuga pe posibilii pretendenti.

Astrele iti spun care sunt defectele zodiei
Dezvoltare personala: 3 obiceiuri care te pot face mai bogat. Invata sa atragi binele si prosperitatea in viata ta! Dezvoltare personala: 3 obiceiuri care te pot face mai bogat. Invata sa atragi binele si prosperitatea in viata ta!
Oamenii au obiceiuri diferite, indiferent daca vorbim despre bogati sau despre cei mai putin bogati. Cu toate acestea, obiceiurile lor au ceva in comun, iar tu ai putea invata cateva lucruri de la ei.

Vei reusi astfel sa detii controlul asupra vietii tale si sa ajungi in punctul pe care
Horoscop: Varstele critice ale barbatilor, in functie de zodie. Afla cand va deveni interesat iubitul tau de alte femei! Horoscop: Varstele critice ale barbatilor, in functie de zodie. Afla cand va deveni interesat iubitul tau de alte femei!
Te-ai intrebat pana acum care e varsta critica a iubitului tau? La fel precum noi, femeile, barbatii au perioade in care simt nevoia sa fie cuceritori, sa fie validati de sexul opus. Asa s-ar explica infidelitatile lor. Astrele iti vin in ajutor si de aceasta data si iti ofera cateva informatii
4 tipuri de oameni care te pot face sa suferi. Iata de cine trebuie sa te feresti! 4 tipuri de oameni care te pot face sa suferi. Iata de cine trebuie sa te feresti!
Probabil ai auzit pana acum de persoane toxice, care iti iau toata energia si care te influenteaza negativ. Te lovesti de ele la orice colt, fie ca este vorba despre un coleg de munca, un prieten sau o persoana din familie, dar poate ca nu le-ai acordat prea multa importanta pana in acest moment.
Horoscop: Cum accepta criticile, in functie de zodia lui. Afla daca iubitul tau acorda atentie vorbelor tale! Horoscop: Cum accepta criticile, in functie de zodia lui. Afla daca iubitul tau acorda atentie vorbelor tale!
Te-ai intrebat pana in acest moment cum reactioneaza barbatii la critica? Adesea, noi, femeile, avem tendinta sa-i criticam prea mult pe barbatii din viata noastra, iar de cele mai multe ori toate aceste lucruri duc la certuri si la despartire.

Chiar daca consideri ca o critica este
Venus in Leu: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza! Venus in Leu: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Venus, planeta relatiilor si a iubirii, trece prin Leu in perioada 5 iunie - 18 iulie 2015, reintorcandu-se in acest semn in data de 31 iulie, pana pe 8 octombrie.

Semnul Leului este guvernat de Soare, ceea ce inseamna ca este plin de energie, radiaza si straluceste puternic, asemeni