Skip to article

Marte in Rac, 24 iunie - 8 august 2015: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!

Marte in Rac, 24 iunie - 8 august 2015: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Marte in Rac este precum Yin si Yang, energia feminina si cea masculina se ciocnesc pe masura ce aceasta planeta intra in semnul guvernat de lumina lunii, in data de 24 iunie, unde va sta pana pe data de 8 august.

Marte isi va domoli energia in acest semn de apa, este o perioada in care putem imbratisa energia in toate formele sale si in care ne putem forma un scut, asemeni unei cruste de rac. Planeta rosie inseamna onestitate si liniaritate, ne ajuta sa exploram cele mai indepartate taramuri ale emotiilor noastre si ne ajuta sa ne exploram intimitatea. Traseul lui Marte va fi asemeni mersului pe care il are zodia Rac, dar poate fi unul eficient. Marte isi pastreaza puterea, chiar daca se afla in Rac.

Neptun retrograd in Pesti, 12 iunie - 18 noiembrie: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!

Emotiile si intuitia pot devenit puternice, sensibilitatea poate fi crescuta in aceasta perioada, iar nervii ne pot face sa atingem cateva puncte care ne vor ajuta sa luam unele decizii serioase. Pasesivitatea este doar a Racului, pentru ca Marte va indemna catre confruntarea emotiilor, chiar daca acest lucru va fi precum mersul pe gheata. Se vor declansa foarte multe trairi si emotii si vor fi foarte multe situatii care ne pot trage in jos.

Principalele vinovate pentru anumite stari vor fi experientele din trecut si trairile din constient si subconstient. Racul se va lovi mereu de trecut, in timp ce Marte va indemna catre curaj si confruntare. Conexiunea cu trecutul poate ajuta la rezolvarea unor probleme in prezent, chiar daca situatiile pot deveni inconfortabile. Brutalitatea lui Marte poate ajuta la gasirea unui echilibru. Cu toate acestea, durerea este un semn de alarma, ne va atrage atentia in foarte multe situatii si ne va face sa fim mai atenti cu sufletele noastre.

Energiile lunii iunie: Maiestria sinelui si a propriilor emotii ne vor ajuta in calatoria spirituala

Vor exista in drumul fiecaruia dintre noi persoane care au nevoie de ajutor, de vindecare sau de indrumare. Accentul va fi pus pe afectiune si intelegere, iar manifestarile emotionale pot duce la vulnerabilitate. Dorinta de implicare insa ne poate ajuta sa ne conectam cu cei din viata noastra la un nivel mai profund. Apar dorinte sexuale puternice, datorita lui Marte in Rac, iar acestea nu trebuie subestimate. Dorintele sexuale reprezinta o forma de manifestare a unor legaturi puternice intre doua corpuri.

Marte in Rac va trezi dorintele arzatoare ale sufletului si ne va aminti de existenta unei lumi mult mai profunde decat cea in care traim. Va pune accent pe intimitate si ne va ajuta sa intelegem diferitele manifestari pe care sufletul nostru le va avea in aceasta perioada.

Sursa: astrocafe.ro

Articole recomandate

Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana! Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
Saptamana 22 - 28 iunie 2015 este cea a urcusurilor, dar si a incercarilor. Este o perioada in care pot iesi la suprafata foarte multe probleme de ordin sentimental si in care unii nativi vor fi pusi in fata unor situatii dificile.

Trairile neplacute isi pot avea originea in experiente
Citeste horoscopul saptamanii 22 - 28 iunie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul saptamanii 22 - 28 iunie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta!
Saptamana 22 - 28 iunie 2015 este cea a urcusurilor, dar si cea a bucuriilor false. Vom fi martorii unei dinamici sociale impresionante, in care unele lucruri se pot aseza asa cum trebuie, in timp ce altele pot lua o intorsura gresita.

Foarte multi nativi vor avea episoade de confuzie sau
Dezvoltare personala: 3 pasi simpli care te ajuta sa iti imbunatatesti stima de sine Dezvoltare personala: 3 pasi simpli care te ajuta sa iti imbunatatesti stima de sine
Respectul de sine este precum un acoperis deasupra capului, potrivit lui Nathaniel Branden. Acesta trebuie sa fie puternic, pentru ca persoana in cauza sa isi poata construi viata pe care si-o doreste.

Construirea stimei de sine este un proces lung si complex. O stima de sine solida iti
Horoscop: Obiectul ocult al zodiei tale. Iata ce putere magica ai! Horoscop: Obiectul ocult al zodiei tale. Iata ce putere magica ai!
Magia si astrologia sunt doua ramuri diferite, dar au totusi cateva lucruri in comun. Fiecare zodie in parte are anumite puteri ascunse, iar acestea ne pot ajuta sa intelegem mai bine anumite procese si evenimente.

Iata, asadar, ce obiect ocult corespunde zodiei tale:

Berbec -
Deochiul: Ce inseamna si cum te feresti de el. Afla daca exista cu adevarat! Deochiul: Ce inseamna si cum te feresti de el. Afla daca exista cu adevarat!
Deochiul este legat de puterea oamenilor de a face rau altora prin admiratia excesiva. Este o superstitie care circula inca din cele mai vechi timpuri, despre care se spune ca ar fi cauzatoare de moarte.

Foarte multe persoane cred in puterea deochiului si inca de mici invata cum sa se
Horoscop: La ce varsta isi doreste sa se aseze la casa lui, in functie de zodie Horoscop: La ce varsta isi doreste sa se aseze la casa lui, in functie de zodie
Caracteristicile zodiei dezvaluie multe despre seriozitatea cu care persoanele trateaza viata personala. In timp ce unii barbati se grabesc sa se insoare si sa isi intemeieze o familie, altii prefera sa se bucure de viata cat mai mult si sa zboare din floare in floare.

Afla daca iubitul