Skip to article

Mesajul ingerilor pentru luna decembrie 2014: Ce trebuie sa faci pentru a avea spor si sanatate

Mesajul ingerilor pentru luna decembrie 2014: Ce trebuie sa faci pentru a avea spor si sanatate
Luna decembrie va fi foarte agitata, este important sa se gaseasca un echilibru si sa existe o detasare de trecut. Trairile sufletesti sunt in prim-plan, iar experientele acestei perioade pot ajuta la instalarea armoniei pe toate planurile.

Este o perioada in care trebuie facute si anumite compromisuri: trebuie sa avem o relatie buna cu persoanele cu care interactionam, sa evitam certurile, discutiile care nu aduc decat suferinta, sa nu facem scenarii false si sa incercam sa comunicam deschis cu absolut toate persoanele care intra in viata noastra.

Persoanele care doresc sa iasa din zona de confort pot descoperi foarte multe lucruri frumoase si pot avea parte de experiente deosebite, dar totul trebuie facut pas cu pas. Lectiile din aceasta luna sunt foarte importante, in special pentru acele persoane care doresc sa isi gaseasca linistea sufleteasca.

Prima parte a lunii

Pana pe 14 decembrie suntem indemnati sa ne indreptam intreaga atentie catre propria persoana. Spiritul este foarte important si, inainte sa invatam sa daruim celor din jur cadouri, trebuie sa ne multumim pe noi. Fiecare persoana in parte trebuie sa incerce sa-si faca un "dar", un lucru care ii poate aduce bucurie si implinire sufleteasca, liniste si armonie pe toate planurile. Acest "dar" nu trebuie sa insemne neaparat un obiect de valoare sau o excursie foarte scumpa, poate fi o zi de rasfat, de odihna sau pur si simplu un moment de recunostinta, in care fiecare persoana reflecta asupra anului care a trecut si face rezolutii pentru anul ce va urma.

Mijlocul lunii


In intervalul 14 decembrie - 18 decembrie, evenimentele vor fi destul de incurcate si foarte multe persoane pot deveni agitate. Este o perioada in care entuziasmul poate atinge cote maxime, dar toate manifestarile ce ii vor urma nu vor aduce doar lucruri bune. Este important in aceasta perioada sa ne inconjuram de oameni oameni care ne pot sustine, care ne ajuta sa devenim mai buni, care au o influenta pozitiva asupra noastra si care ne pot ajuta sa evoluam din toate punctele de vedere. Este o perioada a revelatiilor, a constientizarii si a incercarilor repetate. Persoanele care isi doresc armonie in viata lor trebuie sa priveasca in adancul sufletului si sa incerce sa isi gaseasca speranta. Totodata, este important sa evite acei oameni care vor avea o influenta negativa asupra lor.

Ultima parte a lunii

Dupa data de 19 decembrie va fi o perioada de liniste, vindecare si introspectie. Emotiile vor fi puternice, iar foarte multe persoane vor dori sa verbalizeze ceea ce simt si traiesc. Vor fi extrem de sensibile in anumite momente, experientele diferite vor avea un impact puternic asupra lor si foarte multe persoane isi vor schimba perspectiva asupra vietii sau asupra altor persoane.

Este o perioada importanta, in care se va avea in vedere vindecarea spiritului, fiecare persoana in parte trebuie sa invete sa-si ierte semenii si sa fie mai aproape de adevar, sa nu isi schimbe credinta pe care o are si sa nu se lase prada anumitor trairi negative.

Sursa: astrocafe.ro

Articole recomandate

Horoscopul pasarilor sacre: Afla ce spirit te vegheaza si ce spune acesta despre tine! Horoscopul pasarilor sacre: Afla ce spirit te vegheaza si ce spune acesta despre tine!
In foarte multe culturi, animalele si pasarile joaca un rol esential in definirea personalitatii si destinului unei persoane, ele fiind adevarate simboluri ale unor zeitati, care au calitati pe care nu multi le pot vedea. Horoscopul pasarilor sacre te ajuta sa descoperi ce spirit te vegheaza si
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana! Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea in aceasta saptamana!
Saptamana 1 - 7 decembrie 2014 este cea a activitatilor secundare si a activitatilor neprevazute, motiv pentru care foarte multi nativi se vor simti fortati sa ia anumite decizii. Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul saptamanii 1 -
Citeste horoscopul saptamanii 1 - 7 decembrie 2014: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul saptamanii 1 - 7 decembrie 2014: Afla previziunile pentru zodia ta!
Saptamana 1 - 7 decembrie 2014 este cea a activitatilor secundare, vor avea loc o serie de evenimente neprevazute si foarte multi nativi vor fi fortati sa ia decizii pe moment. Rezultatele obtinute in aceasta perioada vor fi efectul cumulat al eforturilor depuse pana in acest moment, iar
Puterea feminina, o forta magica de neegalat. Cum vor reusi reprezentatele sexului frumos sa schimbe lumea Puterea feminina, o forta magica de neegalat. Cum vor reusi reprezentatele sexului frumos sa schimbe lumea
De-a lungul timpului, femeile au avut un rol secundar in societate, au aparaut numeroase scrieri despre eroine sau zeitati care au facut un bine omenirii, dar nimeni nu s-a obosit sa citeasca despre ele. "Condamnate" sa joace un rol secundar, femeile si-au servit intotdeauna societatea in care au
3 mituri despre iubire care pot distruge orice relatie. Afla cum te inseli in privinta dragostei! 3 mituri despre iubire care pot distruge orice relatie. Afla cum te inseli in privinta dragostei!
Iubirea este prezentata in foarte multe forme, dar uneori avem tendinta de a ne intreaba pe care dintre acestea sa o urmam. Convingerile pe care le are fiecare persoana in parte pot determina anumite decizii sau schimbari, iar in cele din urma fiecare experienta va fi traita asa cum a fost menita.
Horoscop: Cat de norocoasa vei fi in luna decembrie 2014, in functie de zodia ta Horoscop: Cat de norocoasa vei fi in luna decembrie 2014, in functie de zodia ta
Decembrie 2014 aduce foarte multe energii pozitive in foarte multe zone, in special in cea a banilor si a norocului. Foarte multi nativi vor avea parte de castiguri mari sau vor intra in posesia unor mosteniri.Asadar, daca vrei sa afli cat de norocoasa vei fi in aceasta perioada, citeste horoscopul