Skip to article

Mesajul ingerilor pentru luna iulie 2015: Afla ce trebuie sa faci pentru a avea spor si sanatate!

Mesajul ingerilor pentru luna iulie 2015: Afla ce trebuie sa faci pentru a avea spor si sanatate!
Luna iulie 2015 are o energie puternica, iar in aceasta perioada sunt asteptate foarte multe schimbari. Este o luna in care se pot realiza multe, dar este nevoie de timp si rabdare, iar de mult ori unele experiente pot fi dureroase.

Se iau decizii importante, se fac relocari sau se asuma noi responsabilitati. Este nevoie de acceptare si realism, dar cea mai importanta va fi sinceritatea. Subconstientul va juca un rol important, acesta fiind cel care ne poate salva in foarte multe situatii sau care ne va da mai mult de gandit si analizat. Mai exact, putem spune ca vom trece printr-un proces de METAMORFOZA.

Citeste horoscopul lunii iulie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta!

Prima parte a lunii

Pana pe data de 11 iulie toti vom fi pe un drum anevoios, vom avea multe urcusuri si coborasuri si vom avea o stare permanente de nemultumire. Pentru multi dintre noi singura solutie va fi sa fugim de probleme, sa inchidem ochii in fata greutatilor sau sa ignoram unele semne. Nimeni nu isi va da seama ce trebuie sa faca mai departe, daca este bine sa continue ceva sau sa puna punct. Poate ca multi dintre noi ne vom dori sa fim mai aproape de ceilalti, sa fim intelesi si apreciati.

Este nevoie de curaj in toate relatiile si avem nevoie de binecuvantari de la oamenii dragi. Un alt lucru important este ca trebuie sa permitem sa fim ajutati, sa primim bunatatea in viata noastra si sa acceptam cu inima deschisa orice vorba calda, de suflet. Este o luna critica din foarte multe puncte de vedere.

Luna plina in Capricorn, 2 iulie: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!

A doua parte a lunii

Dupa data de 11 iulie pana pe data de 19 iulie ne vom confrunta iar cu foarte multe situatii complicate, extreme. Va fi necesar sa renuntam la trecut si sa incercam sa privim inainte, sa renuntam la suferinta si sa acceptam schimbarea in viata noastra. Este foarte important ca fiecare dintre noi sa inteleaga ce sens are pe acest pamant. Este nevoie sa renuntam la toate scuzele care ne blocheaza intr-un anumit punct si sa renuntam sa ne mai facem rau. Gandurile negative nu au ce cauta in viata noastra, la fel cum nici vina nu trebuie sa isi faca loc. Orice om greseste, iar acest lucru trebuie bine inteles. Putem avea in fata noi inceputuri, asta daca invatam sa stergem urmele dureroase ale trecutului si daca incepem sa lucram la sufletul nostru.

Atmosfera astrala a lunii iulie 2015: Afla cum te influenteaza!

Ultima parte a lunii

Dupa data de 19 iulie vom putea respira usurati. Putem sa ne apropiem de natura, sa imbratisam viata in toate formele sale si sa ne bucuram de toate energiile care circula pe acest pamant. Intentiile noastre trebuie sa fie bune, atat fata de noi, cat si fata de cei din jurul nostru. Putem primi recunoastere, confirmari si foarte multe recompense, trebuie doar sa avem sufletul deschis.

Sursa: astrocafe.ro

Articole recomandate

Citeste horoscopul lunii iulie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta! Citeste horoscopul lunii iulie 2015: Afla previziunile pentru zodia ta!
Luna iulie 2015 este buna, dar nu lipsita de tensiuni. Careul in T pe care il formeaza Soarele, Marte si Mercur (aflati in Rac) cu Uranus (in Berbec) si cu Pluto (in Capricorn) poate aduce conflicte, acte violente, accidente colective sau distrugeri cauzate de furia naturii.

Iulie 2015
Horoscop: Afla cum stai cu dragostea in luna iulie 2015! Horoscop: Afla cum stai cu dragostea in luna iulie 2015!
Iulie 2015 nu este o luna lipsita de tensiuni. Careul in T pe care il formeaza Marte si Mercur (aflati in Rac) cu Uranus (in Berbec) si cu Pluto (in Capricorn) poate aduce foarte multe conflicte, in special in zona sentimentala.

Exista posibilitatea sa iasa la suprafata probleme mai vechi
Horoscop: Afla cat de norocoasa vei fi in luna iulie 2015, in functie de zodie! Horoscop: Afla cat de norocoasa vei fi in luna iulie 2015, in functie de zodie!
Luna iulie 2015 este interesanta din cateva puncte de vedere. Daca in zona sentimentala apar unele probleme, se pare ca astrele au alte planuri cand vine vorba de bani sau de noroc.

Balantele si Berbecii gasesc cel mai repede solutii la problemele cu care se confrunta, in timp ce restul
Atmosfera astrala a lunii iulie 2015: Afla cum te influenteaza! Atmosfera astrala a lunii iulie 2015: Afla cum te influenteaza!
Luna iulie este din nou o perioada in care vom avea de-a face cu multa apa - si la propriu si la figurat. Apa isi face simtita prezenta in vietile noastre, ne accentueaza emotiile si ne ajuta sa ne facem ordine in suflet.

Semnele de Apa sunt locuite de planete. Semnul Pestilor este
Traditii si superstitii in luna iulie. Ce trebuie sa faca femeile daca vor sa aiba noroc! Traditii si superstitii in luna iulie. Ce trebuie sa faca femeile daca vor sa aiba noroc!
Luna iulie este cunoscuta popular si sub numele de " Cuptor", "Luna fierbintelilor" sau " Luna coacerilor", deoarece este considerata ca fiind cea mai calduroasa din an.Luna iulie este plina de semnificatii si traditii. Cele patru saptamani ale lui "Cuptor" poarta si ele fiecare cate-o denumire, si