Skip to article

Neptun retrograd in Pesti, 12 iunie - 18 noiembrie: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!

Neptun retrograd in Pesti, 12 iunie - 18 noiembrie: Afla ce schimbari aduce si cum te influenteaza!
Neptun este planeta inspiratiei si a transcendentei, ne indeamna catre revelatie si pune accent pe constiinta. Este o forta distanta, dar atotcuprinzatoare. Miscarea retrograda a sa ne ajuta sa obtinem intelegere si claritate, ne intareste intuitia si ne ajuta sa accesam informatii complexe.

Anul acesta, Neptun isi incepe miscarea retrograda pe data de 12 iunie in Pesti si se termina pe 18 noiembrie. Astfel, in aceste luni perceptiile noastre vor fi puternice, se va pune accent pe planurile spirituale si se va incerca o intelegere profunda a experientelor pe care le traim. Este o perioada in care suntem indemnati sa ne ascultam viziunea interioara si sa intram in conexiune cu noi insine. Este esential sa acordam importanta sufletelor noastre si sa incercam sa ne facem calatoria cat mai frumoasa.

Neptun este o planeta cu o miscare lenta, ceea ce inseamna ca nu este suficient sa lasam lucrurile sa se intample ca atare. Este nevoie de putin efort din partea noastra, altfel nu vom reusi sa depasim punctul in care ne aflam.

Reevaluarea experientelor si comunicarea

Neptun ne ajuta sa ne focusam pe interior, pentru ca este un proces de deschidere, rabdare si acceptare. Trebuie sa ne reevaluam experientele, sperantele, sa purtam un dialog cu noi insine si sa incercam sa descoperim frumusetea experientelor pe care le traim, dar si insemnatatea lor. Totodata, Neptun ne indeamna sa fim mai atenti la toate iluziile pe care le-am trait pana in acest moment si care ne-au impiedicat sa ne simtim bine.

Ne avertizeaza sa nu cadem in amagirea de sine si sa lucram cu noi insine. Tot el ne spune ca Universul a predispus deja un timp potrivit pentru toate. Astfel, este foarte imprtant sa fim atenti la detalii, sa nu grabim unele procese si sa nu ignoram anumite evenimente.

Atentie la sensibilitate, pentru ca aceasta se poate resimti puternic in unele momente ale vietii de zi cu zi si ne poate impiedica sa facem alegerile corecte.

Sursa: astrocafe.ro

Articole recomandate

Horoscop saptamanal: Afla ce ti-au rezervat astrele in perioada 15 - 21 iunie 2015! Horoscop saptamanal: Afla ce ti-au rezervat astrele in perioada 15 - 21 iunie 2015!
Saptamana 15 - 21 iunie 2015 este cea a semnalelor de transformare, a schimbarii si a innoirii. Vor exista in aceasta perioada cateva evenimente astrale importante, care ne vor ajuta sa ne mentinem directia si care ne vor indemna sa fim atenti la unele semne.

Revenirea lui Saturn
Horoscop dragoste: Afla ce ti-au rezervat astrele la capitolul iubire in aceasta saptamana! Horoscop dragoste: Afla ce ti-au rezervat astrele la capitolul iubire in aceasta saptamana!
Saptamana 15 - 21 iunie 2015 este cea a semnalelor de transformare. Este o perioada in care foarte multe lucruri pot fi schimbate, in special in zona de cuplu. Nativii care vor sa isi oficializeze relatia trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte sa ia aceasta decizie.

Revenirea lui
Energiile lunii iunie: Maiestria sinelui si a propriilor emotii ne vor ajuta in calatoria spirituala Energiile lunii iunie: Maiestria sinelui si a propriilor emotii ne vor ajuta in calatoria spirituala
In aceasta perioada, astrologii ne avertizeaza ca ne aflam in Mercur retrograd. Astfel, ne vom confrunta cu o cantitate considerabila de haos si confuzie.

In momentul de fata, toti avem idei diferite si din aceasta cauza este posibil sa ajungem intr-un punct in care nu ne vom mai intelege
Horoscop: Cum arata femeia perfecta, conform zodiei fiecarui barbat! Horoscop: Cum arata femeia perfecta, conform zodiei fiecarui barbat!
Zodia in care ne-am nascut spune multe despre personalitatea noastra, iar din acest motiv rezonam mai bine cu unele persoane, iar cu altele nu putem avea nici macar o discutie.

Barbatii sunt atenti la foarte multe detalii atunci cand sunt in cautarea femeii perfecte. Este greu de explicat
Evolutie spirituala: Asculta-ti sufletul. 3 situatii pe care nu ar trebui sa le ignori! Evolutie spirituala: Asculta-ti sufletul. 3 situatii pe care nu ar trebui sa le ignori!
Fiecare om poseda abilitatea de a-si asculta intuitia, pentru ca este vorba despre trairile interioare, ale sufletului. Este esential ca fiecare om in parte sa descifreze ce ii spun instinctele, pentru ca doar asa poate ajunge in punctul pe care si-l doreste.

Iata 3 situatii pe care nu
Horoscopul spaniol: Afla ce semn esti si ce trasaturi de personalitate ai! Horoscopul spaniol: Afla ce semn esti si ce trasaturi de personalitate ai!
Daca in horoscopul traditional ne-am obisnuit cu 12 zodii, cel spaniol are doar 9: zodia Toreadorului, Flamenco, Maurului, Morii de vant, Cidului, Garoafei rosii, Taurului, Mina Iobata si zodia Sangriei. Potrivit culturii spaniole, ziua in care te-ai nascut iti influenteaza