Skip to article

Ghid de cautare a sufletului pereche: cine sunt oamenii de pe Sentimente

Ghid de cautare a sufletului pereche: cine sunt oamenii de pe Sentimente Oamenii de pe Sentimente
Peste 85% din femeile si barbatii aflati pe site-urile de matrimoniale din Romania cauta de fapt o relatie serioasa, asa ca cei mai multi dintre ei stiu care este portretul partenerului ideal.

Astfel, potrivit site-ului Sentimente.ro, liderul pe piata de dating din Romania, femeile sunt mai preocupate decat barbatii in ceea ce priveste religia. Surprinzator, ambele sexe sunt la fel de interesate de compatibilitatea zodiacala, mai arata sondajul Sentimente.ro. Mai mult, cei mai multi membri ai site-ului sunt din zodia Capricorn, urmati fiind de cei din zodiile Taur si Leu.

O femeie din cinci este interesata de etnia partenerului, insa barbatii nu-si fac probleme in legatura cu acest aspect. Totusi, sexul tare este mai preocupat decat cel frumos in privinta viziunilor politice. In proportie covarsitoare insa, atat barbatii, cat si femeile sustin ca odata prinsi in mrejele dragostei, chiar si aceste criterii "de selectie" dispar.

Cei care isi cauta dragostea online sunt preocupati si de propria imagine, nu doar a partenerului in cautarea caruia se afla, mai arata sondajul Sentimente.ro. Astfel, daca femeile sunt mai rezervate in a-si marturisi varsta reala, barbatii se tem sa nu fie... la inaltimea dorintelor sexului opus si cosmetizeaza adevarul despre greutate si inaltime.
O femeie din cinci si un barbat din patru nu se simt confortabil sa discute de la bun inceput despre veniturile lor, asa ca prefera sa pastreze misterul in aceasta privinta. De altfel, in aproape toate culturile, discutiile in aceasta privinta sunt tabu, iar romanii nu fac exceptie de la regula.

Pentru a fi siguri ca subiectul pasiunii din mediul online are cu adevarat potential de suflet pereche, atat femeile (67%), cat si barbatii (40%) isi cauta partenerul pe Google inainte de prima intalnire offline.

Sondajul Sentimente.ro a fost desfasurat online, in perioada 22 - 31 mai, pe un esantion de 10.856 de respondenti.

Articole recomandate

Secretul ascuns al romancelor Secretul ascuns al romancelor
Desi isi doresc sa para independente, sunt sigure pe ele si nu-si ascund defectele, romancele sunt mai traditionaliste decat am crede, arata un sondaj al site-ului de matrimoniale Sentimente.ro. Astfel, mai bine de jumatate din respondentele la acest studiu au declarat ca barbatul este capul