13 motive pentru care femeile refuza sexul anal

13 motive pentru care femeile refuza sexul anal
  calendar_month   update 20 Mai 2013, ora: 13:27   photo_cameraSex anal    
Sexul anal este o experienta cu doua fete pentru femei si barbati. In timp ce un procent mai mare al reprezentantilor sexului tare voteaza pozitiv pentru aceasta practica sexuala, foarte multe urmase ale Evei refuza categoric ideea. Lista de motive pentru care femeile spun "PAS" sexului anal poate fi extrem de lunga, insa am selectat cateva dintre cele mai frecvente justificari ale doamnelor si domnisoarelor care nu accepta sub nicio forma sa fie penetrate anal.

Durerea, posibilele leziuni, impactul psihologic si prejudecatile sunt doar cateva dintre motivele pentru care multe femei refuza sa incerce sexul anal. In timp ce multe cupluri se bucura de placerea provocata de aceasta practica sexuala, ea ramane o optiune improbabila pentru multe reprezentante ale sexului frumos. De ce, poti vedea mai jos!

1. "Nu este pentru mine"

Sexul anal nu este o experienta care se simte la fel in toate cazurile, deoarece fiecare organism este unic, la fel si preferintele sexuale ale unei femei. Un motiv des invocat de femeile care refuza sa faca sex anal este acela ca nu li se potriveste sau presupune o stimulare incompatibila cu nevoile lor sexuale.

2. "Poate cauza probleme de sanatate"

Un alt motiv pentru care femeile sunt reticente in fata ideii de a face sex anal este faptul ca predispune unor probleme de sanatate. Practicat frecvent si fara lubrifiant, care sa ajute la dilatarea muschilor sfincterului anal, se poate intampla ca tesuturile sa isi piarda din elasticitate sau sa fie lezate.

Pericolul dispare daca partenerii folosesc un lubrifiant, barbatul isi trateaza cu delicatete partenera, iar aceasta se relaxeaza suficient.

3. "Pot sa apara scurgeri neplacute"

Unele femei sunt speriate de gandul ca isi pot dezgusta partenerul, daca apar "scurgeri" fiziologice din colon.

4. "Poti sa sangerezi"

Femeile care au suferit de hemoroizi sau fisuri anale se tem sa nu sangereze prin acest tip de sex.

5. "Penisul este prea mare"

Da, teama ca penisul prea mare al partenerului nu incape intr-un orificiu atat de mic, determina femeile sa spuna NU sexului anal!

6. "Pastrez sexul anal pentru o ocazie speciala"

In acest caz, sexul anal nu este refuzat categoric, ci "amanat" pentru o ocazie speciala.

7. "Nu am incredere in partener"

Unele femei nu au suficienta incredere in partener: se tem sa nu fie ranite sau denigrate in grupul de prieteni.

8. "Nu am cum sa simt placere"

Din punct de vedere anatomic, unele femei considera ca obtinerea placerii prin sexul anal este imposibila, intrucat orificiul a fost creat de natura in alte scopuri.

9. "Mi se pare dezgustator"

Sexul anal este perceput ca un act dezgustator de anumite femei, care refuza sa isi lase partenerul sa isi introduca penisul intr-un loc "murdar".

10. "De ce acolo?"

Femeile care asociaza anusul exclusiv cu zona in care se afla bacterii periculoase, nu vad sensul penetrarii in asemenea regiune anatomica destinata defecatiei.

11. "Este o dorinta homosexuala"

Un alt motiv izvorat din prejudecati comune este acela ca "sexul anal este o dorinta homosexuala", iar barbatii care il doresc, au o orientare sexuala confuza.

12. "Este o cale de a lua SIDA"

Multe femei sunt convinse ca pot lua SIDA prin sexul anal. Acest lucru este posibil, dar doar daca actul sexual este neprotejat, iar partenerul este infectat cu virusul HIV.13. "Doare"

Poate ca cel mai intalnit motiv de refuz al sexului anal prin femei este durerea, care apare in lipsa unei lubrifieri suficiente si a unei stari de nervozitate de necontrolata.

Recomandari