5 greseli pe care le faci in timpul preludiului si care ucid pasiunea

5 greseli pe care le faci in timpul preludiului si care ucid pasiunea
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
11 Aug 2016, 09:38
       
Preludiul are menirea de a starni pasiunea, pofta pentru sex. Insa uneori se intampla exact contrariul. De ce? Din cauza catorva greseli care inhiba dorinta.

Iata la ce trebuie sa fii atenta ca sa nu strici ceea ce ar putea fi o partida de amor de neuitat:

Pasivitatea

Barbatii sunt mai fermi cu privire la nevoile lor sexuale si nu ezita sa-si exprime dorintele. Nu e nimic in neregula sa-i lasi sa preia controlul si sa iti spuna ce vrea in pat, dar trebuie sa existe un echilibru. Sexul este un drum cu doua sensuri, in care si el trebuie sa se implice, asa ca cere-i ceea ce iti doresti.

Vorbaria

Nu trebuie sa fie liniste in pat. De fapt, barbatii se bucura cand vorbesti murdar. Cu toate acestea, nu aduce in discutie subiecte de rutina cu privire la treburile casnice sau alte lucruri banale in timp ce el incearca sa iti starneasca pofta pentru sex.

Dezinteresul

Barbatilor le place, de asemenea, sa se simta speciali in dormitor. Nu acorda atentie doar penisului sau ori doar zonei abdomenului in timpul preludiului. Mangaie-i spatele, atinge-i pieptul, bratele, parul. Spune-i cat de sexy crezi ca arata.

Agresiunea

Barbatii adora sa fie stimulati manual in zona genitala, insa nu trebuie sa duci lucrurile la extrema. Atingerile nu foarte delicate la nivelul penisului pot provoca durere in loc de placere, iar acest lucru poate strica atmosfera preludiului.

Lipsa de comunicare

Vrei ca partenerul tau sa te sarute mai mult? Poate chiar in zona intima? Daca nu ii spui ceea ce iti doresti nu va sti niciodata. Ca, vorba aceea, nu e mediu sa iti citeasca gandurile. Asa ca vorbeste si spune-i din cand in cand ceea ce vrei sa-ti faca. In felul acesta, placerea va fi reciproca.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
te voi insela
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere