6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre sex

6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre sex
  calendar_month        
Despre sex se pot scrie carti intregi, tratate, si se pot face filme dupa filme. Pentru ca sexul ne ofera o varietate larga de posibilitati. Inainte insa de a te apuca de practicat Kama Sutra sunt cateva lucruri elementare, pe care orice femeie ar trebui sa le stie.

1. Fiecare femeie are o pozitie "fericita" - gaseste-o pe a ta

Orice ar fi, incearca lucruri noi, nu te opri la clasica pozitie a misionarului . In timp ce aceasta poate fi ideala pentru o femeie, poate face sexul foarte plictisitor pentru alta. Gaseste o noua utilizare pentru masa de bucaratie, sau chiar si pentru bicicleta medicala daca tu crezi ca asta te-ar ajuta sa ai orgasme mai puternice. Gaseste-ti pozitia ce nu da gres pentru a sti ca intotdeauna poti avea un orgasm cand ai nevoie de unul.

2. Pozitia asta se poate schimba

Poate in adolescenta te dadeai in vant dupa pozitii acrobatice, si jucarii care mai de care mai ingenioase, dar acum tanjesti dupa o conexiune mai intima cu iubitul tau. Sau poate e invers. Ceea ce-ti doresti, atat fizic cat si emotional, se poate schimba in timp. Fii mai atenta la ceea ce simti, sau nu simti, si adapteaza-te la noile tale standarde de normalitate.3. A cere ceea ce-ti doresti merita stanjeneala

Ce conteaza daca suni ca una din acele femei de la capatul unui telefon cu 8989… daca in schimb primesti ceea ce iti doresti? Nu-ti fie teama de a-i cere iubitului tau ceva. S-ar putea chiar sa se simta foarte incantat sa o auda de pe buzele tale.

4. Ai nevoie de timp pentru sex

Uita-te la toti oamenii care te solicita - copilul, seful, tipul care ar trebui sa-ti renoveze bucataria. Nu te astepta sa poti face tranzitia de la director de companie, sau mama, la zeita sexuala , fara putin timp sa te refaci si sa-ti reincarci bateriile. Cand ai terminat de spalat vasele dupa cina, fa un dus (singura!) sau citeste o carte. Mai bine, pune-l pe el sa spele vasele, si dupa poti sa-i oferi si recompensa meritata.

5. Cu cat faci mai mult sex, cu atat vrei mai mult

Este simplu: amintirile delicioase recente te fac sa vrei o reluare. Reversul este din pacate de asemenea adevarat - daca stai prea mult fara sex , uiti cat de mult iti place.

6. Daca-ti faci griji pentru orgasm, il indepartezi si mai mult

Cand mintea ta ruleaza in continuu "Nu se intampla… concentreaza-te… o sa creada ca nu imi place… ce e in neregula cu mine?" te gandesti, nu simti. Concetreaza-te in schimb asupra minunatelor senzatii fizice, si in curand nici nu vei mai putea gandi cum trebuie… stii tu de ce.

Recomandari