6 pozitii sexuale inovatoare pentru mentinerea pasiunii in dormitor

6 pozitii sexuale inovatoare pentru mentinerea pasiunii in dormitor
  calendar_month        
In orice relatie de dragoste, luna de miere la capitolul erotic se sfarseste la un moment dat, ceea ce inseamna ca un suflu nou in dormitor devine extrem de necesar. Urmatoarele pozitii sexuale inovatoare sunt o excelenta modalitate de a trezi fiorii "primelor dati" fara sa depui eforturi deosebite.

Vei fi suprinsa cat de usor poti aduce farmecul unui nou inceput in cuplu cu putina fantezie. Urmatoarele pozitii sexuale sunt variatiuni interesante de la ipostazele de baza ale actului intim, mici schimbari cu impact maxim.1. Leaganul pasiunii

O prima varianta de a parasi monotonia patului este sa te indrepti catre alte piese de mobilier, care iti ofera putin mai multa libertate de miscare. Alege un scaun cu schelet stabil si spatar lat, pe care sa il transformi instantaneu intr-un "leagan" al pasiunii. Roaga-ti iubitul sa se aseze cu fata spre tine si erectia pregatita (te ocupi de acest amanunt in prealabil) si aseaza-te in poala lui cu genunchii indoiti intr-un unghi de 90 de grade si talpile sprijinite pe podea.

Odata ce te-a penetrat in totalitate, initiaza miscarea leganatului inclinand usor scaunul cu ajutorul iubitului tau, astfel incat sa va bucurati de o miscare de du-te vino extrem de speciala.

2. Penetrarea lenesa

Aceasta pozitie este ideala pentru sexul de dimineata, daca vrei sa ii faci o surpriza neasteptata partenerului tau in zorii zilei. Incepeti prin pozitia lingurei (in care te penetreaza imbratisandu-te pe la spate), apoi ridica in picior pentru a-i permite lui sa isi introduca genunchiul intre coapsele tale si sa te penetreze adanc. Miscarile care solicita foarte putin efort sunt "recompensate" din plin de senzatiile inedite de care va veti bucura impreuna.

3. Marioneta sexy

Stai cu fata indreptata catre perete, ca si cum ar urma sa fii perchezitionata, cu mainile plasate in dreptul cefei. Apleaca-te usor, imitand o marioneta sustinuta de sfori, lasandu-l pe el sa iti asigure stabilitatea tinandu-te ferm de solduri. Penetrarea va fi cu artificii, chiar daca ai nevoie de multa flexibilitate si rezistenta fizica pentru a sta in aceasta ipostaza timp indelungat.

4. Oglinda

Aseaza-te in poala lui, astfel incat sa stati fata in fata. Dupa ce te penetreaza, roaga-l sa isi indrepte spatele, pana cand capetele voastre ajung la acelasi nivel. Infasurati-va picioarele in jurul corpului celuilalt si sprijiniti-va coatele reciproc de genunchi, astfel incat sa creati o imagine a voastra in oglinda. Miscati-va astfel incat sa ramaneti cu trupurile cat mai lipite, pentru stimularea simultana a mai multor parti anatomice.

5. Unghiul deschis

Roaga-l sa ingenunchieze in fata ta, apoi incearca sa te asezi incet exact pe zona lui genitala, pentru a-ti infasura picioarele in jurul taliei sale. Vei avea nevoie sa iti sprijine spatele cu bratele, in timp ce te inclini cat poti de mult pentru o penetrare perfecta. Aceasta pozitie te ajuta sa controlezi mai bine ritmul "actiunii", iar el va avea o priveliste pe care nu o va uita foarte curand.

6. Roaba

Aceasta pozitie sexuala avansata poate fi continuarea pozitiei marionetei. Dupa ce te-a penetrat de la spate sustinandu-te cu bratele, sprijina-te cu mainile de podea si intinde-ti picioarele in jurul trunchiului sau. Aceasta ipostaza sexuala are o incarcatura erotica senzationala, mai ales pentru el, care poate sa observe nestingherit toate zonele tale fierbinti.
Autor: Adelina Dobrin

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Abandonul ca mod de viata
  • person

    "ia de la fiecare doar cat poate sa dea si da fiecaruia doar cat merita."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right