8 lucruri pe care barbatii le urasc in ceea ce priveste sexul

8 lucruri pe care barbatii le urasc in ceea ce priveste sexul
  calendar_month        
Desi multe femei ii privesc pe barbati ca mari amatori de sex, oricand si oriunde, acestia din urma sunt foarte reticenti in anumite situatii.

Afla care sunt cele mai detestabile lucruri pentru barbati in ceea ce priveste sexul:


1. Ranirea penisului

Din cauza unor miscari gresite in timpul actului sexual, barbatii risca sa se loveasca puternic in zona organelor genitale. Ranirea penisului este unul dintre lucrurile de care barbatii se tem cel mai tare in dormitor. Miscarile bruste trebuie evitate, mai ales atunci cand partenera se afla deasupra.

2. Purtarea unui prezervativ

Pentru multi barbati, folosirea prezervativului ii priveaza de multe senzatii pe care le au numai in timpul unui act sexual neprotejat. De aceea, multi urasc ideea de a folosi asa ceva in pat si fac tot posibilul pentru a-l evita, desi au aflat de riscuri.

3. Respingerea din partea femeii

Multi barbati sunt nemultumiti atunci cand initiaza o partida de sex, iar femeia respectiva ii respinge. Cand au chef sa faca sex, raspunsul negativ poate fi primit ca o lovitura sau ca o nedreptate, deoarece nevoia este suficient de puternica pentru a ignora toate celelalte lucruri.

4. Preludiul

Pentru barbatii care se grabesc sa treaca la treaba, preludiul este doar un moft feminin, foarte greu sau imposibil de inteles. Pentru acestia, nevoia partenerei de a fi adusa in starea necesara pentru actul sexual pare un efort gratuit si de neinteles, precum si o amanare a unei nevoi urgente.

5. Comportamentul agresiv al femeii fata de lipsa de erectie

Pentru barbati, lipsa erectiei este o experienta pe care o traiesc cel putin o data in viata, chiar si din cauza unei oboseli accentuate. Cand partenera este de fata, situatia devine greu de suportat pentru un barbat. Cand femeia incepe sa-i faca reprosuri barbatului, este deja o situatie pe care orice barbat ar uri-o. In general, un comportant agresiv intr-un astfel de caz nu face decat sa-l jigneasca si sa-l raneasca pe barbat in amorul propriu.

6. Actul sexul intrerupt

Daca barbatul nu este asteptat sa termine actul sexul, intreruperea este perceputa dureros de catre organism. Un factor exterior, care intrerupe cuplul din activitate, trebuie evitat. Usa poate fi incuiata, telefonul scos din priza, televizorul inchis etc.

7. Comparatiile cu fostul

Desi fiecare barbat isi doreste sa fie el cel mai priceput partener din viata femeii sale, niciunul nu tine neaparat sa stie adevarul cu privire la performantele fostilor iubiti ai acesteia. Daca femeia incepe sa faca comparatii intre performatele sexuale ale partenerului sau, comparativ cu barbatii cu care a fost in trecut, are mari sanse sa trezeasca sentimente negative daca primul reiese mai putin talentat.

8. Corpul neingrijit al femeii

Sunt putini barbati care chiar au pretentia ca partenerele lor sa arate ca un supermodel, insa toti se asteapta ca femeia cu care fac sex sa fie curata si epilata. Anumite neglijente le pot costa mult pe femei, daca uita sa aiba grija de ele inainte de partida de sex.


Autor: Elisa Costache

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right