Confesiunile unui barbat: Dupa o relatie esuata, ea va plange si va uita, el se va distra si va tine minte

Confesiunile unui barbat: Dupa o relatie esuata, ea va plange si va uita, el se va distra si va tine minte
  calendar_month   update 08 Apr 2014, ora: 15:28      
Diferiti sunt barbatii si femeile in dragoste. Da, o traiesc impreuna si tot impreuna o consuma. Insa o resimt diferit. Pentru unii, momentul de acum este pentru totdeauna, pentru altii este si dupa. Daca este dupa, gasesti si resimtiri. Iar resimtirile niciodata nu au fost egale pentru femei si barbati.

Ea va plange si va uita, el se va distra si va tine minte.

- L-a iubit! I-ar fi spus asta si cu cateva zile in urma, dar era plecat cu prietenii. Isi dadea seama ca-l iubeste, pentru ca asa se simtea un alt om, un om intreg. Stia sa-i citeasca gandurile pe fata si poate nu de putine ori si-ar fi dorit o bucata de mister intre ei. Avea presimtirea ca toate sunt impotriva lor, desi de atat de multe ori nu i-a pasat de ce spune lumea. Asa ca a invatat de la el tot ce avea mai bun: sa nu-i pese, sa ierte, sa uite. Nu a avut niciodata probleme cu cautarea unei relatii, dar de data asta nu avea nici chef si nici putere sa caute. Ea era ca fructul de pe cea mai de sus creanga a copacului care a cazut in mana lui fara sa vrea inapoi.

Langa el a aflat ca dragostea nu este o competitie, ba nici o goana dupa fericire. Era o nebunie sa traiesti in intimitatea unor clipe care depaseau momentele de rutina. S-a intrebat odata: si daca nebunia nu tine decat pe jumatate?

Raspunsul a venit mai tarziu, cand dragostea a trecut in reprosuri iar reprosurile in neinteles. A plans cand i-a spus: pleaca! A plans in hohote, fiind convinsa ca toata dragostea se rezuma la el. De fapt, asa si era... Poate de aceea a parut surprinsa ca e in stare sa-l dea afara pe usa din spate. Desi parea ca e singurul din lumea asta care poate sa o inteleaga, gandurile dintre doua plansete i-au raspuns ca mai sunt si altii care ar vrea sa culeaga cel mai bun fruct. Si daca ocazional el o va vedea pe bancheta din dreapta a unei masini de lux, sa nu se mire. Despre el...da, sunt unele amintiri care nu se uita, dar nici nu se pastreaza. Probabil astea si sunt cele mai bune cuvinte: l-a iubit!

- A iubit-o! A iubit-o si a surprins-o de fiecare data. A descoperit in ea toate felurile de femei pe care si le dorea alaturi: doamna, prietena, iubita, amanta si chiar in momente de recunostinta si de viitor, mama. Poate de aceea in fiecare zi se indragostea de ea. Cica daca iubesti, devii alt om. El a inteles ca intre oameni si dragoste nu se afla doar o replica buna de agatat, ca dupa asta trebuiesc sute si mii de multe alte replici. Si dovezi. El era ca un samurai: ii placea sa traiasca viata din nou cu fiecare respiratie. Asa ca a decis ca ea sa fie respiratia lui.

Citeste continuarea pe blogul cipileagavitali.wordpress.com
Alte articole despre
Recomandari