Distreaza-te de Valentine`s Day: ce sa faci si ce sa nu faci de ziua indragostitilor

Distreaza-te de Valentine`s Day: ce sa faci si ce sa nu faci de ziua indragostitilor
  calendar_month        
Valentine`s Day a ajuns in oras. Fa bine si intampina sarbatoarea asa cum se cuvine, cu multa distractie, romantism si buna dispozitie, indiferent daca ai sau nu un iubit.

Ziua Indragostitilor nu impune o eticheta anume, nu vine la pachet cu reguli stricte si un ritual exagerat, insa sunt anumite lucruri pe care este bine sa le faci si anumite lucuri pe care este bine sa le eviti.

1. Iesi cu prietenele in oras

Daca anul acesta Valentine`s Day te prinde singura, ghemuita intr-un butoi cu melancolie si tristete, fa bine si renunta la aceasta atitudine. Ziua Indragostitilor ar trebui sa fie una a bucuriei, nicidecum una a depresiei, asa ca suna-ti prietenele si iesi cu ele in oras, la cinema sau la agatat in club.

2. Sugereaza-i iubitului ce flori sa iti cumpere

Studiile arata ca o femeie primeste, in medie, 2 buchete de flori pe an de la iubitul ei, la ocazii speciale: ziua de nastere si Valentine`s Day. Bine, fie, in cazurile fericite chiar si de Ziua Femeii. Iubitului tau ii convine sa-ti cumpere flori de Valentine`s Day, ca sa nu te plangi ca nu primesti nicio atentie din partea lui.

Dar daca stii ca nu se pricepe deloc la alegerea florilor, ci mizeaza pe clasicii trandafiri rosii pe care tu nu ii adori chiar atat de mult, nu ar fi rau sa-i sugerezi iubitului tau care sunt florile tale preferate. Oricum stii ca iti va cumpara, iar daca tot o face, macar sa te incante gestul lui.

3. Fa ceva inedit alaturi de iubitul tau

Valentine`s Day este ocazia perfecta pentru o cina romantica la un restaurant sau acasa. Plictisitooor. Anul acesta, incearca sa faci ceva inedit de Valentine`s Day, ceva ce iti doresti de foarte mult timp. Poate vrei sa ajungi la un muzeu, poate nu ti-ai mai cumparat de mult timp o vata de zahar sau poate pur si simplu vrei sa dai turul orasului pe bicicleta. Este mult mai fun sa faci ceva inedit, decat sa te iei dupa ce fac toti ceilalti.

4. Nu-ti anunta iubitul ca te desparti de el

Ok, poate nu crezi foarte mult in sarbatoarea iubirii si esti total anti-Valentine`s Day, insa nici nu trebuie sa interpretezi rolul scorpiei in aceasta zi romantica. Te bate gandul sa te desparti de iubitul tau? Ar fi bine sa il anunti de acest plan dupa Valentine`s Day. Cine stie ce va turnura poate lua relatia voastra de Ziua Indragostitilor.

5. Cumpara-ti lenjerie sexy

Fie ca vrei sa-ti surprinzi iubitul, fie ca vrei sa te simti seduactoare si senzuala, de Valentine`s Day ar fi frumos sa-ti cumperi o lenjerie sexy. Cand te simti atragatoare, starea de spirit ti se imbunatateste considerabil in bine, ceea ce, trebuie sa recunosti, este de dorit de Ziua Indragostitilor.

6. Nu-ti agasa iubitul cu lucruri prea "cheesy"

Chiar daca esti o fire romantica si iti plac toate lucrurile tipic feminine, incearca sa nu-ti agasezi iubitul in ziua de Valentine`s Day. Prea multe inimioare rosii si declaratii de dragoste, prea multe apropouri despre unde vrei sa te duca, ce cadou sa-ti cumpere si ce camasa sa poarte il pot determina sa urasca aceasta sarbatoare chiar inainte de a o indragi. Cu alte cuvinte, nu exagera cu lucrurile "cheesy" de Ziua Indragostitilor, intelege ca nu este tocmai genul de sarbatoare dupa care iubitul tau se da in vant.

Tu ce planuri ai pentru Valentine`s Day anul acesta?

Recomandari