Foot job: foloseste-ti picioarele pentru un altfel de sex!

Foot job: foloseste-ti picioarele pentru un altfel de sex!
  calendar_month        
Picioarele nu ar trebui sa iti serveasca doar la mers. De altfel, desi poate nu le-ai mai folosit explicit in acest scop pana acum, picioarele au un potential sexual urias! Cum iti poti satisface partenerul doar cu ajutorul talpilor de la picioare, afla in continuare!

Jocul sexual cu picioarele sau foot job se refera la apucarea organului genital masculin cu partea inferioara a talpii (arcul) si practicarea unor miscari du-te-vino de-a lungul penisului. Asa cum poate fi remarcat, foot job nu este nimic mai mult decat o varianta mai interesanta a unui hand job - stimularea penisului cu ajutorul mainii.


Un astfel de joc sexual presupune, insa, si existenta unor reguli si recomandari. Iata care sunt acestea:

Igiena

Igiena este foarte importanta, deoarece picioarele tale vor mangaia zona genitala a partenerului. Prin urmare, inainte de initierea jocului sexual, asigura-te ca picioarele tale sunt curate (un dus este ideal, in prealabil), ca unghiile au lungimea potrivita si ca pielea talpii nu prezinta asperitati (bataturi, piele ingrosata etc.).

Lubrifiere

Un alt element esential pentru un foot job reusit este lubrifierea. Pentru a contribui la alunecarea lina a piciorului de-a lungul penisului in erectie al partenerului tau, foloseste din belsug ulei de masaj sau chiar lubrifiant sexual. Lichidul poate fi aplicat direct pe penis sau pe talpa picioarelor tale, desi partenerul va avea mai mult de castigat daca preferi sa il aplici pe organul sau erect!

Nu in ultimul rand, este important sa folosesti o substanta hipoalergenica, cu un gust placut (in situatia in care jocul cu picioarele este urmat/precedat de un blow job) si adaptata utilizarii in zona genitala.

Initierea jocului sexual

Jocul sexual poate incepe cu un masaj la picioare din partea partenerului, cu mangaieri si chiar cu "rontairea" degetelor tale. El se poate juca cu talpile, gambele sau cu pulpele tale, sarutandu-le delicat. Practicile de acest tip pot fi completate de o partida de sex oral.

Pozitii

Succesul unui foot job depinde si de pozitionarea partenerilor, astfel incat ambii sa aiba parte de o experienta placuta (crampele musculare la nivelul talpilor sa nu faca parte din ecuatie, spre exemplu). Ati putea incerca urmatoarele pozitii sau puteti gasi voi insiva unele noi:

Partenerul sta pe un scaun scund, cu picioarele desfacute pentru a permite accesul la penis. Partenera sta intinsa pe sol (de preferat, pe o saltea sau un alt suport comod), la o distanta care sa permita stimularea penisului cu picioarele. O pozitie inedita presupune asezarea femeii pe burta si stimularea penisului cu picioarele fara a-si privi partenerul. In acest caz, ambii parteneri pot sta in pat, iar barbatul se pozitioneaza pentru a permite femeii sa realizeze cat mai eficient miscarile de du-te-vino.
Corpurile partenerilor mai pot fi pozitionate si perpendicular unul fata de celalalt. In timp ce partenerul sta culcat pe spate sau intins pe-o parte, partenera realizeaza un foot job dintr-o pozitie cat mai confortabila (sprijinita pe umeri sau pe coate).


Autor: D.S.

Sursa: foto: heatherhelvey.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

secret love
  • person

    "iubeste sincer"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right