Jocuri erotice: cum sa folosesti ceara fierbinte in timpul sexului

Jocuri erotice: cum sa folosesti ceara fierbinte in timpul sexului
  calendar_month        
Ceara fierbinte folosita in timpul sexului va poate oferi o experienta incredibil de placuta.

Este adevarat ca trebuie sa fii foarte atenta la modul in care picuri ceara pe corpul partenerului, deoarece poate produce arsuri, insa la fel de adevarat este ca, odata ce stii sa o folosesti cum trebuie, o transformi intr-un element al unui joc erotic sexy si excitant.


Inainte de a folosi ceara fierbinte in timpul sexului trebuie sa stii cateva lucruri despre aceasta tehnica de amplificare a senzatiilor. Comunicarea este cheia catre succesul jocului erotic cu ceara fierbinte, tocmai de aceea este important sa discuti cu partenerul tau daca este de acord sa se implice in acest scenariu obraznic. Nu este foarte indicat sa il iei prin surprindere si sa il pui in fata faptului implinit, deoarece poate avea o reactie spontana neplacuta.

In general, barbatii sunt deschisi la tot ceea ce este nou in materie de sex, astfel ca iubitul tau nu ar trebui sa fie reticent la jocul erotic cu ceara fierbinte. Iata cum poti folosi acest element inedit in timpul sexului.

1. Testeaza-i rezistenta la ceara fierbinte

In sex shopuri exista produse speciale din ceara pentru jocuri erotice, insa daca nu ai posibilitatea de a ajunge intr-un astfel de magazin, o lumanare decorativa poate fi inlocuitorul perfect. Iti sugeram sa alegi o lumanare parfumata, eventual cu aroma afrodiziaca (vanilie, mosc, ylang ylang), pentru a intensifica si mai mult senzatiile.

Dupa ce ai ales lumanarea, aprinde-o si las-o sa arda 2-3 minute sau pana ce in jurul fitilului se topeste putina ceara. Stinge lumanarea si toarna usor cateva picaturi de ceara in palma partenerului, pentru a-l obisnui cu senzatia si a observa daca ii place acest joc erotic. Daca spune ca vrea mai mult, poti trece la etapa urmatoare.

2. Picura ceara fierbinte in zonele erogene superioare

Aprinde din nou lumanarea si asteapta sa se topeasca o cantitate mai mare de ceara. In tot acest timp, excita-ti iubitul cu sarutari prelungi si incepe sa-i faci sex oral. Dupa ce s-a topit ceara, toarna cu grija cateva picaturi pe sfarcurile partenerului tau, de la o inaltime de aproximativ 20 de centimetri.

Inaltimea este importanta, deoarece controleaza gradul de "fierbinteala". Daca torni ceara imediat de deasupra sfarcurilor, va fi fierbinte si posibil insuportabila. Daca o torni de la distanta, este calda si placuta. Totul depinde de rezistenta partenerului tau. Desigur, cu cat ceara este mai fierbinte, cu atat senzatiile sunt mai intense si mai excitante.

Pentru a-i permite partenerului tau sa experimenteze senzatii explozive, sterge ceara imediat ce atinge pielea, apoi trece un cub de gheata peste zona infierbantata.

Continua sa picuri ceara fierbinte pe gat, pe pectorali si pe abdomen.

3. Picura ceara fierbinte pe penis, dar cu grija

Penisul este un organ foarte sensibil, astfel ca daca vrei sa folosesti ceara fierbinte pe el, trebuie sa ai mare grija. Testeaza rezistenta partenerului picurand putina ceara pe corpul penisului. Daca totul e in regula, poti continua jocul erotic. Nu folosi ceara fierbinte nici pe capul penisului, nici pe testicule, deoarece poti provoca arsuri si durere.

4. Picura ceara fierbinte pe corpul tau

Daca iti plac senzatiile tari, poti picura ceara fierbinte pe sfarcuri, abdomen, coapsele incoapsele interioare, labiile mari si Muntele lui Venus. In timpul jocului erotic, nu turna ceara pe clitoris si pe labiile mici, pentru ca te poti alege cu arsuri si dureri.Recomandari