Pozitii sexuale pentru orgasme care taie respiratia

Pozitii sexuale pentru orgasme care taie respiratia
  calendar_month        
Crezi ca pozitiile sexuale care ajuta femeile sa ajunga mai repede la orgasm sunt doar un mit? Expertii spun ca nu! Iata care sunt cele mai bune pozitii pentru orgasme care-ti taie respiratia!

Pozitia fluturelui sau misionarul modificat

Femeia sta pe spate, cu soldurile pe marginea patului, barbatul o penetreaza din picioare in timp ce ea isi pune picioarele peste umerii lui si inclina soldurile usor in sus.

Acest lucru ofera un unghi minunat pentru stimularea colului uterin, cu penetrare profunda ce produce orgasme intense vaginale si uterine. Cu o penetrare mai putin adanca, barbatul poate stimula peretele vaginal anterior pentru a lovi punctul G.

Pe tejghea

Femeia sta pe spate pe tejghea sau masa in timp ce el o penetreaza din picioare. Ea este usor de manevrat si mutat pe tejghea. El intra adanc si simte ca detine controlul.

Foarfecele asezate

Aceasta pozitie ii permite femeii sa detina controlul in scopul determinarii adancimii si unghiului de penetrare, precum si cat de multa stimulare clitoridiana doreste. Barbatul sta pe spate cu genunchii indoiti, ea il incaleca cu un picior si celalalt picior il pune intre picioarele lui. Femeia trebuie apoi doar sa gaseasca locul potrivit pentru a se freca de osul lui pubian, in timp ce el e in interiorul ei. Ea controleaza ritmul, adancimea, presiunea si frecarea primita. Aceasta este cu siguranta o reteta pentru sex care taie rasuflarea!

Dezvelirea clitorisului

Avand in vedere ca clitorisul unei femei este ingropat sub pernitele epidermice care il inconjoara, nu e de mirare acest bumb mic primeste rareori suficienta stimulare in timpul actului sexual pentru a prinde trenul de orgasm. Mainile tale pot ajuta.

Formeaza un "V" din degetul aratator si degetul mijlociu si indreapta-l spre picioarele tale. Apasa acest V pe pubis, cu un deget de fiecare parte a clitorisului. Apoi trage in sus, pentru a deplasa pielea cu mana. Acest lucru ar trebui sa descopere clitorisul in toata gloria sa, expunand acest bumb al dragoste pentru mai multa actiune.

Scutura-l bine in pauza

Daca ai chef de-o pauza scurta, dar stimulanta, de la actul sexual, aceasta mutare este perfecta. Barbatul se retrage si isi pune capul penisului pe clitoris. Apoi, tine-i baza penisului si agita-l rapid dintr-o parte in alta, astfel incat capul penisului sa loveasca clitorisul la fiecare agitare. Procedand astfel, vor fi stimulate ambele sexe, ceea ce ar trebui sa va duca pe amandoi pe culmile placerii.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

A inebunit lupul(si Jiji se apuca de cantat)
  • person

    "cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right