Sex oral: 6 tehnici HOT pentru placerea lui, dar si a ta

Sex oral: 6 tehnici HOT pentru placerea lui, dar si a ta
  calendar_month        
S-a cam asternut praful pe entuziasmul vostru de a face dragoste? Poate ca a sosit momentul sa aduceti in dormitor efectele senzationale pe care vi le ofera o serie de tehnici noi de sex oral, care sa redefineasca ideea fiecaruia de orgasm de 5 stele.

Iata ce puteti face, pentru placerea lui si a ta, folosindu-va de imaginatie si de ... anatomie.

Numai indragostitii care au indraznit sa incerce placerile orale in pat, stiu cat dulce este orgasmul obtinut prin sex oral. Lasa rezervele deoparte si pune in aplicate cateva tehnici hot, prin care sa va "gustati" reciproc in cele mai orgasmice moduri cu putinta.

1. Expunerea totala

Pozitia in care ii oferi un sex oral memorabil joaca un rol extrem de important in intensitatea placerii pe care o resimte. Spune-i sa se aseze pe spate, cu picioarele cat mai departate, astfel incat sa iti ofere acces deplin la partile lui intime.

Vulnerabil si "deschis" stimularii tale, se va excita grozav inca dinainte sa il atingi. Lasa-ti limba cat mai moale si plimb-o de la perineu (zona fina dintre penis si anus), de-a lungul testiculelor, pana in varful penisului. Repeta "traseul" de 2-3 ori inainte sa il cuprinzi cu buzele, vei vedea ca este deja tare ca piatra - tocmai i-ai intensificat circulatia sanguina in zona, pentru o excitabilitate maxima.

2. Reducerea vizibilitatii

Sexul oral pe care il oferi si il primesti se simte minunat, daca reusesti sa te concentrezi exclusiv pe senzatii. In cazul in care ai o atentie distributiva alerta care te deconecteaza permanent de "actiune", stinge lumina. Nu doar ca nu vei mai fi distrasa, ci iti vei intensifica si perceptia senzoriala, odata ce simtul vizual este blocat.

3. Stimularea dubla

Placerea i se intensifica atunci cand primeste o stimulare dubla in cea mai sensibila zona a corpului sau. Incearca o tehnica ce functioneaza de fiecare data: pune-ti varful degetului mare pe suprafata perineului si prinde-i penisul la baza cu restul degetelor. Prinde-i cu buzele varful organului genital si suge usor. Apoi, misca-ti mana de sus in jos, masand in acelasi timp perinelui si plimbandu-ti limba pe varful penisului. Va fi un real extaz pentru el.

4. Stimularea clitorisului

Daca vrei sa atingi climaxul prin cunnilingus, iar iubitul nu intuieste intotdeauna cum sa te aduca acolo, propune-i un truc simplu: dupa ce te "incalzeste" bine plimbandu-si limba pe vulva ta ca pe varful unei inghetate delicioase, spune-i sa iti suga bland clitorisului. Presiunea va fi suficient de mare, incat sa declanseze centrii nervosi ai orgasmului. Pentru intensificarea senzatiilor, spune-i sa iti penetreze vaginul cu doua degete, inainte si inapoi, in timp ce tu iti misti bazinul asa cum iti place.

5. Stimularea preputului

Tot pentru un sex oral reusit, exista o tehnica de sporire a placerii care ii poate darui senzatii noi si incitante. Preputul, zona de legatura dintre varful penisului si corpul sau, este foarte sensibila la atingere. Acopera-ti dintii cu buzele si pune-le in jurul preputului, apoi preseaza ferm, ca si cum ai vrea sa storci o portocala de suc. Elibereaza-l si repeta miscarea. Terminatiile nervoase se vor excita la maximum, emanand o placere intensa cand lasi nervii sa se relaxeze.

6. 69 de succes

O miscare inspirata pe care o puteti pun in practica atunci cand va rasfatati in pozitia 69 este urmatoarea: pe masura ce va stimulati oral reciproc, masati-va unul altuia fesele, ca si cum ati framanta un aluat. Musculatura intens vascularizata va va provoca un orgasm coplesitor.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Joc nebun
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right