Ultimul loc in care ai vrea sa fii prinsa facand sex - Partea a II-a

Ultimul loc in care ai vrea sa fii prinsa facand sex - Partea a II-a
  calendar_month        
Stiti voi ca se tot vorbeste despre sexul in locuri publice, cum ca ar fi antidotul perfect impotriva rutinei? Ei bine, este partial adevarat - dar acum depinde si cat de departe mergi tu, si ce inseamna pentru tine "locatii periciloase".

In carlinga

In 1916, primul caz cunoscut vreodata de sex in avion, a avut ca finalitate nu numai un orgasm, ci si prabusirea avionului. Aceasta fantezie a inceput din pacate cu stangul, si este dovada clara a faptului ca, unele locuri, chiar nu sunt indicate.

Faptul ca pilotul era unul din cei implicati in actul sexual, probabil a contribuit destul de mult la dezastrul final. Din fericire avionul in cauza nu era unul de transport calatori, ci unul din acele avioane mici, pe care care inveti sa pilotezi. Mai exact asta era exact ceea ce cei doi ar fi trebui sa faca in momentul prabusirii, numai ca pilotul s-a gandit ca mai bine ii arata alte "manevre" de zbor studentei.La scoala

Faptul ca in universitati au loc acte sexuale intre studenti, sau intre profesori si studenti, este o trista realitate, dar atunci cand doi profesori fac sex intr-o scoala primara, si nu oriunde ci chiar sub o camera de supraveghere video, este de-a dreptul stupid.

Ei bine, directorul unei scoli primare s-a gandit ca vreo 2-3 partide de sex cu o profesoara in biroul lui n-ar fi o idee asa rea. Evenimentul insa s-a repetat de mai multe ori, cu mai multe profesoare, desi profesor respectabil si el, si pe deasupra casatorit. Barbatul a fost suficient de inteligent sa-si puna fanteziile in aplicare in spatele usilor inchise si departe de ochii copiilor, dar nu i-a trecut prin minte sa inchida si camera de supraveghere indreptata direct spre biroul lui.

Cum lucrurile de genul asta fac fie deliciul publicului, fie obiectul santajului, materialul video a fost mai tarziu dat publicitatii, fortandu-i pe toti cei implicati sa demisioneze. Speram doar ca si-au ales si o alta cariera.

86905.jpg

La munca

Sexul la locul de munca a devenit un lucru oarecum obisnuit in zilele noastre. Cu toate astea, chiar si cele mai obisnuite scenarii sunt transformate in productii porno dupa ce aduci in scena un aspirator numit Henry.

Intr-o noapte, in Anglia, un antreprenor polonez ce ramasese la munca pana tarziu a decis ca cea mai buna ustensila pentru a scapa de stresul de peste zi este aspiratorul Henry. Un paznic ce trecea prin zona a vazut omul abuzand masinaria si i-a cerut acestuia sa se crete pe el, si zambaretul aspirator inainte de a parasi incinta. Acum sincer, Henry a cautat-o cu lumanarea, nu credeti?

Pe o macara

Ti s-a intamplat vreodata sa te uiti la un santier de constructii si sa te gandesti "Oh, chiar mi-ar placea sa fac sex pe macaraua aia!" Da? Atunci presupun ca ii intelegi pe Justin Dunn si Nicole Albert, un cuplu din Florida, care au decis ca cea mai buna utilizare a zilei lor ar fi sa se urce pe o macara si sa mai elibereze din tensiunea sexuala.

Dupa ce s-au uitat cu uimire cateva minute, cativa martori au chemat politia care a trebuit sa foloseasca o portavoce pentru a soma cuplul sa coboare, probabil pentru ca nici unul din ei nu vroia sa se urce pana acolo si sa riste sa fie stropiti cu fluide… de inalta altitudine. Cei doi aventuriei au scapat doar cu un avertisment deoarece tatal lui Dunn era proprietarul macaralei, si se aflau pe proprietate privata. Au fost insa sfatuiti sa incerce altitudini mai mici pe viitor.Vrei sa afli despre mai multe "aventuri periculoase"? Citeste si partea I .

Recomandari