4 lucruri pe care orice femeie le regreta intr-o relatie!

4 lucruri pe care orice femeie le regreta intr-o relatie!
  calendar_month   update 15 Aug 2015, ora: 20:27      
Orice relatie are partile ei negative si pozitive, dar sunt cateva lucruri pe care orice femeie le face, iar apoi le regreta. Nu trebuie sa iti compari relatia cu cea a prietenelor tale si nici sa crezi ca totul este ca in filme.

Este necesar doar sa inveti sa te pui pe primul loc si sa tii cont de cateva lucruri esentiale, daca vrei sa fii fericita.

Iata 4 lucruri pe care orice femeie le regreta intr-o relatie:

1. Se implica sentimental de teama sa nu ramana singure

Foarte multe femei isi doresc marea cu sarea, vor sa traiasca povesti de iubire ca in filme si isi invidiaza prietenele pentru relatiile pe care le au. Ele ajung sa se implice sentimental de teama sa nu ramana singure, dar aceasta alegere va deveni cel mai mare regret al lor, pentru ca un compromis nu le va aduce fericirea.

2. Nu spun "te iubesc" atunci cand trebuie

Nu stiu ce se intampla legat de aceste doua cuvinte, dar foarte multe femei sunt rezervate in a-si exprima sentimentele. Ele nu spun "te iubesc" atunci cand trebuie si vor ajunge sa regrete acest lucru. Nu trebuie sa fie o ocazie speciala pentru a-ti exprima sentimentele, fiecare moment este unic si frumos in felul sau, iar partenerul de viata in mod sigur isi doreste sa stie ca este iubit si apreciat.

3. Fiecare trebuie sa aiba un rol bine stabilit in relatie

In general, femeile se ocupa de gatit, spalat, calcat, cumparaturi si altele, in timp ce barbatii se ocupa de acele treburi mai dificile. Cu toate acestea, trebuie inteles faptul ca aceste roluri nu raman batute in cuie. O femeie care s-a obisnuit in stilul acesta nu va reusi sa schimbe un bec sau sa se ocupe de facturile de la banca. Trebuie inteles faptul ca mereu avem ceva de invatat, iar plafonarea nu va duce altundeva decat la regrete.

4. Isi compara relatia

In cea mai mare parte a timpului, nu exista niciun motiv real pentru ca relatia lor sa nu functioneze, dar unele femei continua sa caute nod in papura. Trebuie inteles faptul ca fiecare persoana este diferita, iar acelasi lucru se aplica si in cazul relatiilor. Nu poate exista termen de comparatie. Toate nemultumirile pe care le poti avea fata de relatia ta, in comparatie cu relatiile altor persoane, nu vor duce altundeva decat la despartire si in mod sigur vei regreta acest lucru.

Recomandari