5 lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui niciodata iubitului tau

5 lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui niciodata iubitului tau
  calendar_month   update 14 Mai 2015, ora: 19:40      
O relatie deschisa este o relatie sincera, dar unele lucruri ar trebui sa le tii totusi doar pentru tine. Poate ca unele comentarii ti se vor parea potrivite pe moment, dar trebuie sa stii ca iubitul tau poate fi deranjat de ele.

Iata 5 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui niciodata iubitului tau:

1. "Fostul facea acelasi lucru"

Indiferent daca este o asociere pozitiva sau negativa, iubitul tau in mod sigur nu isi va dori sa auda de fostul. In plus, ultimul lucru pe care ti-l doresti este acela de a lasa impresia ca incerci mereu sa ii compari sau sa-l faci sa creada ca face totul exact cum facea si fostul tau iubit. In plus, daca il aduci mereu in discutie, actualul iubit va crede ca inca nu ai trecut peste fosta relatie.

2. "Am o veste sa iti dau, dar nu trebuie sa spui mai departe"

Probabil ai vazut in filme cum reactioneaza barbatii atunci cand sunt pusi in situatii complicate. Ei nu vor sa auda informatii care le-ar putea cauza probleme. Acelasi lucru se aplica si in cazul iubitului tau. In mod sigur nu isi doreste sa auda despre prietenele tale insarcinate sau despre viata intima a prietenilor vostri comuni. Asadar, incearca sa nu ii povestesti absolut tot ce auzi, pentru ca iubitul tau va fi iritat de situatie si in mod sigur nu isi va dori sa ia parte la barfa.

3. "Cand ne vom casatori vom avea copii si vom face mereu lucruri dragute impreuna"

Este firesc sa te gandesti la momentul in care te vei casatori cu barbatul iubit si veti avea copii impreuna, dar trebuie sa stii cand este momentul sa vorbesti despre toate aceste lucruri. Probabil iubitul tau nu se va simti foarte bine daca ii spui toate aceste lucruri la inceputul relatiei. Chiar daca si el se gandeste la acel moment din viata sa, nu este indicat sa-i amintesti zilnic ce va urma.

4. "Crezi ca acea fata este draguta?"

Iubitul tau este perfect constient ca nu poate castiga niciodata in momentul in care ii adresezi o astfel de intrebare. Daca va spune "da", probabil vei fi geloasa si poate chiar vei continua sa afli daca "acea fata" este mai frumoasa chiar si decat tine. In schimb, daca va spune "nu", il vei acuza ca minte, iar acest lucru poate duce la o cearta urata. Asadar, astfel de discutii nu ar trebui sa aiba loc intre voi.

5. "Sigur esti ok?"

Poate ca sunt momente in care iubitul tau este foarte tacut, dar nu trebuie sa incepi sa faci ancheta. Daca te-ai asigurat ca este ok, nu mai insista. Barbatilor nu le place sa fie cicaliti, iar intrebandu-l din cinci in cinci minute cum se simte in mod sigur se va enerva, iar de aici vor porni alte discutii.

Recomandari