5 motive de cearta pe care le are orice cuplu atunci cand pleaca in vacanta

5 motive de cearta pe care le are orice cuplu atunci cand pleaca in vacanta
  calendar_month   update 15 Aug 2015, ora: 09:25      
Ati rezervat biletele, ati stabilit deja ce vreti sa faceti in momentul in care ajungeti in locatia aleasa, va ganditi deja la serile de amor sau la zilele petrecute prin parcuri, restaurante sau cafenele...ei bine, trebuie sa te gandesti si la certurile care vor aparea intre voi.

Nu exista cuplu care sa nu se certe atunci cand pleaca la drum, motiv pentru care nu ar trebui sa iti faci griji daca si tu treci prin asta cu iubitul tau.

Iata 5 motive de cearta pe care le are orice cuplu atunci cand pleaca in vacanta:

1. Ora de plecare

Unul din voi va insista sa plecati mai devreme de ora stabilita, in special atunci cand este vorba de un zbor cu avionul. Tu te vei gandi ca exista riscul sa intarziati, in timp ce el va incerca sa iti explice cum va decurge totul si te va asigura ca nu ai de ce sa iti faci griji. In orice caz, ora de plecare poate fi un motiv de cearta.

2. Bagajele

Mereu apar discutii pe tema bagajelor: unul ori altul isi va lua prea multe lucruri in vacanta, isi va inghesui camasile sau bluzele in gentile mult prea mici sau va insista sa isi ia toata trusa de ingrijire personala. Probabil ca bagajul masinii este deja neincapator sau la aeroport va fi necesar sa renuntati la unele lucruri.

3. Cearta din fata receptiei

Probabil ca tu esti mai responsabila si din aceasta cauza veti ajunge sa va certati care sa tina biletele si care sa furnizeze datele personale. In orice caz, astfel de discutii marunte pot fi mereu un motiv de cearta, dar pot fi trecute usor cu vederea.

4. Sunt necesare indicatiile sau nu?

Atunci cand va aflati intr-o alta tara, probabil cel mai usor lucru pe care il puteti face este sa cereti indicatii. Ce te faci insa cand iubitul tau vrea sa iti demonstreze ca se descurca singur si ca nu are nevoie de nimeni sa il indrume, iar din aceasta cauza va rataciti? Acesta poate fi un motiv serios de cearta, mai ales daca amandoi veti fi obositi.

5. Sunteti preocupati sa va updatati statusurile pe Facebook

Poate ca amandoi veti dori sa urcati o poza pe Facebook, pentru ca prietenii vostri sa vada unde va aflati, dar acest lucru nu trebuie sa va ocupe tot timpul. Daca unul din voi va sta prea mult cu telefonul in mana, atunci in mod sigur exista posibilitatea sa va certati.

Recomandari