5 tipuri de barbati pe care orice femeie trebuie sa ii cunoasca pana la varsta de 30 de ani!

5 tipuri de barbati pe care orice femeie trebuie sa ii cunoasca pana la varsta de 30 de ani!
  calendar_month   update 31 Iul 2015, ora: 15:01      
O femeie trebuie sa cunoasca totul in dragoste. Ea trebuie sa experimenteze si sa aleaga cu atentie barbatul langa care decide sa ramana pe viata.

Astfel, pentru a face cea mai inteleapta alegere, o femeie trebuie sa cunoasca cel putin cinci tipuri de barbati inainte de a se casatori. Iata care sunt acestia:

1. Bad boy

Este barbatul rau, caruia ii place sa caute adrenalina. Adora caii-putere si isi doreste langa el o femeie frumoasa, cu care sa se laude cand iese in lume. Este plin de tatuaje, ii plac cluburile si niciodata nu ar sta acasa. Distractia este totul pentru el. Ar fi indicat insa sa il cunosti pe la 20 de ani, caci atunci ai nevoie de experiente pline de adrenalina.

2. Seducatorul

Este total opus baiatului rau. Este mereu la patru ace. Are foarte mare grija de felul in care arata, in special de parul lui. Te cucereste de la prima intalnire, are un vocabular elevat, insa nu trebuie sa ai niciodata incredere in el. Ii fug ochii tot timpul dupa femeile frumoase si este nesatatornic. Este bine insa sa cunosti si un astfel de barbat, caci iti antreneaza rabdarea si te face sa fii mai atenta pe viitor.

3. Artistul

Artistul este geniul neinteles. Pentru el arta este mai presus de iubire, insa nu poate exista fara amandoua. Pentru el dragostea este principala muza pentru creatiile sale. Te va face sa te simti magulita, insa te va ignora total in momentul in care simte ca intri prea mult pe terenul sau, si anume arta pe care o creeaza. Este important sa cunosti un barbat artist, caci iti vei putea dezvolta capacitati ascunse, in ceea ce priveste valorie si contactul cu exteriorul.

4. Barbatul de succes

Este echilibrat si foarte organizat. Nu concepe ca femeia sa aduca bani in casa. El isi doreste o partenera care sa ii fie loiala, familista si sa nu se amestece in afacerile lui. Iti ofera stabilitate financiara, insa este incapatanat si cu greu ii poti scoate din ideile lui. O experienta cu un astfel de barbat te va ajuta sa iti dai seama daca poti iti doresti sa fii o femeie in casa sau una independenta, care sa isi faca o cariera, dar si sa aiba grija de familia sa.

5. Catelusul

Este barbatul bun la toate. Nu ar iesi niciodata din cuvantul tau si orice dorinta ai avea el ti-o va indeplini. Ii place sa fie dominat si nu este in stare sa faca nimic de unul singur. Tot timpul iti va cere parerea inainte de a initia o actiune. Te va ajuta sa iti dea seama ca barbatii pot fi usor de cucerit si manipulat.

Recomandari