5 tipuri de femei cu care barbatii nu s-ar casatori niciodata. Afla de cine fug!

5 tipuri de femei cu care barbatii nu s-ar casatori niciodata. Afla de cine fug!
  calendar_month   update 15 Iul 2015, ora: 13:55      
Atunci cand isi aleg sufletul-pereche barbatii sunt atenti la foarte multe aspecte. Analizeaza cu atentie comportamentul partenerelor lor si in momentul in care acestea sunt trecute printr-un filtru atent, ei iau decizia de a face pasul cel mare: cererea in casatorie.

Desi sunt permisivi si maleabili, multi dintre masculi nu s-ar casatori niciodata cu urmatoarele tipuri de femei:

1.Posesivele

Niciun barbat nu isi doreste sa se simta prizonier in propria relatie. Masculii cauta sotii care sa le ofere libertate si sa timp pentru ei. Ei isi doresc ca relatia lor sa fie una deschisa si dupa incheierea mariajului, asa ca odata ce simt ca sunt restrictionati vor fugi cat ii tin picioarele.

Ce poti sa inveti despre sex din partidele nereusite. Afla cum poti sa devii cea mai buna femeie in pat!

2. Geloasele

Gelozia este benefica "in cantitati mici". Odata ce se exagereaza, ea este toxica pentru orice relatie. Barbatii urasc gelozia, iar multi dintre ei chiar nu cunosc acest sentiment. Aceasta apare in general mai intens la femei, iar uneori este dusa la extrem. Asadar, daca iti doresti sa ai langa tine un sot pentru foarte mult timp, sterge cu totul acest sentiment sau cel putin invata sa il controlezi.

3. Autoritarele

Aceste tipuri de femei mai sunt numite si doamne de fier. Ele tot timpul au dreptate, iar barbatul de langa ele nu are niciun cuvant de spus. Ele isi maneavreaza partenerii ca si cum ar fi niste marionete, iar masculinitatea lor este aproape invizibila.

5 fantezii murdare ale barbatilor. Afla ce le trece prin minte cand se gandesc la sex!

Asadar, cui ii place sa fie mereu un simplu executant si sa nu aiba niciodata un cuvant de spus?! Barbatului, in niciun caz!

4. Indecisele

Femeile indecise sunt o adevarata corvoada pentru barbati. Masculii nu vor sa-si petreaca viata alaturi de o femeie care oscileaza mereu intre "vreau" si "nu vreau", "da" si "nu" sau alte reactii de acest gen.

Ghidul erotic Ananga Ranga: 5 pozitii sexuale pentru maximum de placere

Barbatii isi doresc partenere care stiu ce vor, independente si care nu dau niciodata inapoi atunci cand iau o hotarare.

5. Antisocialele

cum le place barbatilor sa o numeasca, femeia salbatica sau primitiva, careia ii lipsesc abilitatile sociale sau diplomatia in relatia cu ceilalti. Intrucat nu ii place sa stea prea mult in compania oamenilor, tinde sa fie si sufocanta in relatie, ceea ce indeparteaza rapid orice pretendent la titlul de "viitor sot".

Recomandari