5 tipuri de femei de care toti barbatii fug. Afla cu cine nu s-ar cupla niciodata!

5 tipuri de femei de care toti barbatii fug. Afla cu cine nu s-ar cupla niciodata!
  calendar_month   update 11 Iul 2014, ora: 13:05   photo_cameraTipuri de femei de care fug barbatii    
Mergi de cateva luni la intalniri, insa nu reusesti sa iti gasesti jumatatea si ai impresia ca parca toti barbatii incearca sa fuga de tine? Aceasta banuiala ar putea fi chiar adevarata, daca te incadrezi in cel putin una dintre categoriile de femei de care barbatii incearca sa scape cu orice pret.

Iata cateva tipuri de femei de care barbatii se sperie si nu ar intra niciodata intr-o relatie serioasa:

1. Femeia cuceritoare

Barbatilor le plac femeile seducatoare. Ei sunt atrasi de flirt deoarece li se pare distractiv si foarte seducator, deoarece le arata ca femeia pe care incearca sa o cucereasca nu este deloc timida. Flirtul reprezinta insa un interes la inceput, deoarece pe parcurs, lucrurile incep sa se complice cu o femeie care nu isi poate stapani nevoia de a cuceri.

5 greseli pe care le fac femeile atunci cand vor sa seduca un barbat. Fereste-te de ele!

Femeile care mereu flirteaza, chicotesc si zambesc seducator oricui, de la prieteni pana la colegi de munca, nu prezinta incredere pe termen lung, de aceea barbatii s-ar incumeta doar intr-o simpla aventura cu ele. Asadar, daca esti o fire sociabila si iti place sa cuceresti, ar fi cazul sa iti stapanesti aceste porniri cand este in preajma barbatului pe care il doresti cu adevarat.

2. Femeia disperata sa se casatoreasca

Imagineaza-ti pentru o clipa ca esti barbat. Ai intalnit o femeie fantastica si totul pare ca merge ca pe roate, insa, dintr-odata, ea incepe sa iti vorbeasca non-stop de locul unde va avea nunta voastra, cati copii veti avea si alte planuri de viitor.

Fidelitatea, cea mai grea incercare pentru femei sau pentru barbati? Cum este perceputa monogamia!

Aceasta presiune il cam inspaimanta pe orice barbat inca de la inceput. In orice relatie sanatoasa, lucrurile trebuie sa aiba loc treptat, asa ca, oricat de mult ti-ai dori sa iti intemeiezi o familie, incearca sa iei lucrurile usor.


3. Femeia obsedata de control

Nimeni nu isi doreste sa aiba langa el, nici macar ca prieten, o persoana cicalitoare. Astfel, daca este o persoana obsedata de control si iti suni iubitul de 15 ori pe zi pentru a-l monitoriza non-stop, cu siguranta nu iti vei gasi in curand jumatatea. Incearca sa iti temperezi aceste porniri, fiindca niciun barbat nu va rezista langa tine in aceste conditii.

4. Femeia petrecareata

La inceput, acest tip de femeie pare ideal pentru orice barbat. E lipsita de griji, putin salbatica, insa la o privire mai atenta, barbatii isi dau seama ca un astfel de tip de femeie nu ii poate oferi stabilitatea de care ar avea nevoie intr-o relatie serioasa.

5. Femeia care vorbeste non-stop

Femeile care incearca sa acapereze orice conversatie, care nu tac niciodata, ba, mai mult, uita sa mai si respire pentru a vorbi cat mai mult sunt un adevarat cosmar pentru orice barbat.

Cum sa te transformi intr-o femeie pe care orice barbat si-o doreste. Afla secretele!

Chiar daca te incadrezi in aceasta categorie, incearca macar la primile intalniri sa fii mai rationala si cumpatata in ceea ce priveste conversatiile.

Recomandari