5 tipuri de femei pe care barbatii le adora. Cum arata partenera ideala in viziunea lor!

5 tipuri de femei pe care barbatii le adora. Cum arata partenera ideala in viziunea lor!
  calendar_month   update 02 Iul 2015, ora: 18:50      
Femeile au mii de atuuri cu care pot da gata un barbat. Tot ceea ce trebuie este sa le scoata in evidenta si sa il faca pe barbatul iubit sa le remarce.

La polul opus, barbatii au si ei cateva criterii de selectie in ceea ce priveste partenerele, insa acestea sunt usor de indeplinit pentru orice femeie, daca isi pune perserverenta in joc:

1. Independenta

Vremurile s-au schimbat, iar acum barbatii isi doresc langa ei femei care sa ii ajute si in ceea ce priveste partea financiara. O partenera cu un job stabil, care are bani sa se intretina singura este ideala pentru orice mascul.

Ce poti sa inveti despre sex din partidele nereusite. Afla cum poti sa devii cea mai buna femeie in pat!

Acestia se feresc de femeile care au interese materiale si sunt siguri ca nu ar putea construi un camin linistit cu ele, arata studiile.

2. Mama perfecta

Atunci cand isi aleg partenerele, barbatii sunt atenti, instinctiv, si la veleitatile de viitoare mame ale acestora. Rabdarea, calmul si iubirea neconditionata sunt cateva dintre calitatile care conteaza foarte mult pentru un barbat.

3. Optimista

Inainte de toate, barbatii adora femeile care stiu sa ii faca fericiti, asa ca nu isi doresc cu niciun pret langa ei o femeie mereu morocanoasa, care ii trage tot timpul la raspundere. O iubita perfecta pentru barbati este aceea care rade si are un simt al umorului foarte bine dezvoltat. In plus, ii incarca si cu optimism.

Ghidul erotic Ananga Ranga: 5 pozitii sexuale pentru maximum de placere

4. Sustinatoarea

Orice barbat isi doreste alaturi de el o femeie care sa-l sustina, sa-i fie alaturi in momentele grele, care stie sa-l asculte si care il intelege. Asa ca, incearca sa-i fii alturi si in momentele grele, iar aprecierea lui va fi pentru totdeauna.

5 fantezii murdare ale barbatilor. Afla ce le trece prin minte cand se gandesc la sex!

5. Senzuala

Barbatii isi doresc, asa cum spune si o vorba din batrani, o femeie gospodina, dar si amanta perfecta in dormitor. Astfel, pe langa calm, rabdare si alte valori emotionale, o femeie ideala trebuie sa emane senzualitate prin toti porii. Ea trebuie sa stie cum sa il satisfaca in pat si sa ii ofere partide de amor de neuitat.

Recomandari