6 frici pe care le au barbatii in pat. Afla de ce se teme cand faceti sex!

6 frici pe care le au barbatii in pat. Afla de ce se teme cand faceti sex!
  calendar_month   update 04 Mai 2015, ora: 16:05      
Asa cum femeile se ingrijoreaza ca au prea multa celulita sau ca nu sunt epilate, si barbatii au temerile lor in pat.

Desi par foarte siguri pe ei, in sinea lor barbatii au foarte multe frici atunci cand face sex cu partenerele lor. Iata mai jos care sunt cele mai mari temeri ale masculilor in dormitor:

1. Marimea si aspectul penisului

Chiar daca nu ar recunoaste-o in ruptul capului, barbatii foarte stresati atunci cand vine vorba despre aspectul si marimea penisului lor. In momentul in care se dezbraca se gandesc cu teama la reactia pe care o vei avea cand vei face cunostinta cu bijuteriile sale. Masculii se tem tot timpul ca nu isi vor multumi partenerele cu marimea penisului lor sau ca se simt stanjenit de forma acestuia.

2. Secretiile

Atunci cand se excita la maximum, barbatii elimina o secretie incolora. De multe ori, acesteia se simt foarte stanjenti de aceasta secretie, mai ales daca partenerele lor sunt in timpul unui act sexual oral.

Ce gandesc barbatii despre corpul tau in timpul unei partide de sex. Afla-i cele mai ascunse fantezii!


3. Parul de pe corp

Desi se spune ca barbatii care au foarte mult par pe corp sunt mai virili in pat, se pare ca mai nou majoritatea masculilor se simt rusinati daca se iveste o partida de sex si nu sunt epilati ca la carte.

8 trucuri care il vor face pe iubitul tau sa te considere o zeita a sexului

4. Mimica din timpul orgasmului

Daca in general barbatii sunt foarte masculini si nu arata niciodata momente de neputinta, in timpul partidelor de sex placerea le provoaca sentimente de necontrolat. Asadar, atunci cand au orgasm barbatii pot avea o mimica ciudata, ba chiar amuzanta, de care se simt stanjeniti dupa consumarea actului sexual.

5. Durerea

In momentele cand stai deasupra si te sprijini sau te lasi cu toata greutatea pe el, este posibil sa-l doara. Si n-ar recunoaste-o pentru nimic in lume, pentru ca e barbat.

Ghidul erotic Ananga Ranga: 5 pozitii sexuale pentru maximum de placere

6. Durata actului sexual

Un alt moment la care barbatii se gandesc cu teama in timpul partidelor de sex este durata acestora. Isi doresc sa tina cat mai mult, iar in momentele in care o dau in bara ar intra in pamant de rusine.

Recomandari