6 lucruri marunte care dezvaluie mult despre o persoana. Iata cum il cunosti pe cel de langa tine

6 lucruri marunte care dezvaluie mult despre o persoana. Iata cum il cunosti pe cel de langa tine
  calendar_month        
Poti cunoaste un om doar urmarindu-i gesturile, privirile, atitudinile involuntare. Toate acestea, oricat de nesemnificative ar parea, vorbesc uneori mai mult decat ai putea crede. Iti aratam in continuare la ce trebuie sa fii atenta atunci cand vrei sa afli rapid informatii esentiale despre o persoana:

Felul in care zambeste

Atunci cand cineva zambeste sincer, ii apar riduri atat in jurul ochilor, cat si al buzelor. Daca zambeste fortat, ridurile apar doar in jurul gurii. Atunci cand o persoana este coplesita de emotii puternice, ochii sai devin umezi si va simti nevoia sa inghita saliva. In cazul in care chiar si una dintre aceste caracteristici lipseste, atunci sentimentele sale nu sunt la fel de sincere precum pretinde ca sunt.

Cum saluta

O strangere de mana puternica, ferma indica faptul ca persoana pe care o ai in fata ta este extrovertita si careia ii place sa-si exprime emotiile in mod clar. Daca cineva pune mana pe umarul tau atunci cand face cunostinta cu tine trebuie sa stii ca ai de a face cu un manipulator. In cazul in care iti apuca mana cu ambele maini, acea persoana e pregatita sa iti transmita un mesaj puternic.

Cat de des isi verifica telefonul

Cu cat este mai des isi verifica cineva newsfeed paginii de Facebook sau adresa de email, cu atat probabilitatea de a se simti deprimata este mai mare si odata cu asta si nevoia de stimulare externa.

Cum isi face selfie

Exista o regula generala: persoanele care tin camera foto mai jos, intr-o pozitie inferioara, tind sa aiba o imagine mai buna despre sine si despre ce se intampla in jurul lor. Cei care sunt excesiv de seriosi si de responsabili ii lasa foarte rar pe altii sa stie, prin intermediul retelelor de socializare, ce anume fac. Pe de alta parte, cele care au dezvoltat o obsesie in legatura cu selfie-urile e semn ca au o tensiune nervoasa pe care simt nevoia sa o elibereze.

Cum se comporta la masa

Oameni care taie totul pe farfurie in bucati mici sunt predispuse la relatii pe termen lung. Ei incearca sa-si traiasca viata in conformitate cu propriul plan. Pe de alta parte, o persoana care isi amesteca la un loc toate preparatele de pe masa in farfurie are o personalitate puternica. Ea isi va asuma in viata o multime de responsabilitati. Cei care termina rapid de mancat genul de oameni foarte respectati la locul de munca, fiind foarte bine pregatiti. Oamenii care mananca incet tind sa traiasca in prezent si stiu cum sa se bucure de viata.

Ce fel de cafea prefera

Espresso este preferat de lideri, in timp ce persoanele supuse, carora le place sa fie conduse, au tendinta de a comanda un espresso dublu. Cei care iubesc cafeaua cu lapte iau greu decizii si sunt mereu in expectativa. Oamenii sociabili si creativi opteaza de obicei pentru un cappuccino, in timp ce oamenii aventurosi aleg frappucino. Cafeaua neagra este adesea comandata de oamenii care au o atitudine directa fata de viata.

Recomandari