6 motive pentru care femeile parasesc barbatii pe care ii iubesc

6 motive pentru care femeile parasesc barbatii pe care ii iubesc
  calendar_month        
Dragostea nu judeca, nu are o agenda ascunsa, nu da dovada de fanatism. Dragostea este dragoste fara o definitie concreta. Dragostea indeparteaza granitele, peretii si inhibitiile. Nu face niciun efort pentru asta. Intr-o relatie necesita ceva munca insa este doar un dans ritmic al usurimii si gratiei. Din nefericire, atunci cand nu este un dans usor, relatia se incheie dezastruos.

In asemenea momente, oamenii se intreaba: „Ce s-a intamplat”. Iata 6 motive pentru care femeile parasesc barbatii pe care ii
iubesc.

1. Se simt singure

O femeie vrea sa simta ca este importanta. Daca barbatul ei nu este langa ea sa o sustina nu exista niciun motiv pentru care sa vrea sa ramana in acea relatie. Atunci cand simte ca este apreciata nimic nu este mai presus de barbatul sau. Barbatii au tendinta de a se detasa rapid dupa ce devin confortabili cu o situatie. Insa atunci cand o femeie vede ca dragostea si atentia nu sunt reciproce, realizeaza ca nu este nevoie sa mai ramana in acea relatie.

2. Nu se simt intelese

Nu este nimic mai enervant pentru o femeie decat sa aiba senzatia ca nu esti atent la ea cand vorbeste. O femeie este miscata de cuvinte. Are nevoie sa simta ca este inteleasa, acceptata, respectata si sprijinita. Cand ii impartaseste ceva jumatatii sale, o face pentru ca are nevoie sa simta conexiunea cu el. Cavalerismul este punctul de ordine aici. Femeile iubesc actele simple ale comunicarii si dragostei. Aruncarea gunoiului, spalatul vaselor sau orice lucru ce denota prezenta este exceptional intr-o relatie. O femeie paraseste relatia daca are senzatia ca o privesti ca pe un obiect care iti apartine de la sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

o carte nescrisa
  • person

    ""traieste pentru prezent, viseaza pentru viitor, invata din trecut...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right