6 probleme pe care o relatie amoroasa nu ti le va rezolva. Afla peste ce stari nu te poate ajuta un iubit sa treci

6 probleme pe care o relatie amoroasa nu ti le va rezolva. Afla peste ce stari nu te poate ajuta un iubit sa treci
  calendar_month   update 20 Iun 2014, ora: 15:39      
Treci prin stari emotionale ciudate sau te confrunti cu o depresie acuta si, in plus, nu ai nici un iubit? Chiar daca toata lumea te sfatuieste sa iti gasesti un partener, acesta nu te va ajuta sa rezolvi problemele cu care te confrunti.

Iata cateva dintre starile si problemele pe care le vei avea in continuare chiar daca te implici intr-o relatie:

1. Nesiguranta

Un iubit nu te va ajuta sa te simti mai sigura pe tine. Chiar daca complimentele lui iti vor creste increderea in tine, ele nu te vor scapa de sentimentul de nesiguranta. Vei fi aceeasi persoana, indiferent ca esti singura sau nu. Nu te poti astepta ca un iubit sa te faca sa iti schimbi total perceptia despre tine.

7 motive pentru care esti singura chiar daca esti frumoasa, desteapta si devreme acasa. Afla ce trebuie sa schimbi la tine!

2. Depresia

Sa ai mereu pe cineva langa tine cu care sa vorbesti si sa glumesti te ajuta sa ameliorezi starea de tristete, insa nu te poate ajuta sa treci peste depresie. Nu te poti baza pe o alta persoana sa te faca fericita. Daca ai aceasta asteptare de la iubitul tau, s-ar putea sa fii dezamagita. Doar tu este singura responsabila pentru fericirea ta.

3. Singuratatea

Frica de singuratate. Cum iti afecteaza viata si iti distruge relatiile cu barbatii

Nu incerca sa te implici intr-o relatie doar pentru a scapa de singuratate. Daca nu vei intalni partenerul perfect, atunci te vei simti si mai singura, chiar daca stai in aceeasi camera cu el. In loc sa te avanti intr-o relatie doar pentru ca esti singura, mai bine ai invata sa traiesti cu aceasta teama.

4. Lipsa increderii in sine

Chiar daca esti int-o relatie, aceasta nu te va ajuta sa ai o stima de sine mai mare. Fie ca esti singura sau intr-o relatie, vei avea in continuare aceeasi personalitate.

Daca nu ai incredere in tine, trebuie sa te gandesti care sunt cu adevarat calitatile tale si sa inveti sa te iubesti. Acceptarea de sine nu va veni de la un iubit, ci numai atunci cand esti pregatita pentru ea.

5. Lipsa banilor

Unele femei intra intr-o relatie doar pentru a scapa de saracie. Astfel, chiar daca iti vei gasi un iubit bogat, s-ar putea ca, la un moment dat, acesta sa se prinda care este adevaratul tau scop. Asadar, nu te implica in relatii doar pentru a-ti spori venitul, ci incearca sa gasesti pe cineva cu ajutorul caruia sa construiesti ceea ce iti doresti.

Esti singura? 6 sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa ai o relatie de durata

6. Problemele emotionale

Daca ai probleme cu gelozia sau alte stari emotionale, un iubit nu te va ajuta sa treci peste ele. Mai mult, s-ar putea ca o relatie noua sa agraveze aceste stari emotionale.
Recomandari