7 lucruri pe care barbatii le fac in mare secret cu penisurile lor. Afla ce ascund!

7 lucruri pe care barbatii le fac in mare secret cu penisurile lor. Afla ce ascund!
  calendar_month   update 06 Apr 2015, ora: 14:15      
Barbatii au si e micile lor secrete intime. Asa cum femeile sunt curioase inca de la varste fragede de vaginul lor, masculii isi exploreaza si ei partile intime, insa intr-o maniera mult mai amuzanta.

Iata mai jos cateva lucruri pe care le fac barbatii in secret cu penisurile lor:

1. Il intind

Barbatii isi intind uneori penisul ca sa vada cat de elastic poate fi acesta. Desi este dureros, curiozitatea ii impinge sa faca astfel de lucruri trasnite.

Ce poti sa inveti despre sex din partidele nereusite. Afla cum poti sa devii cea mai buna femeie in pat!

2. Erectia, motiv de joaca

Desi pare un lucru prostesc, multi barbati sunt fascinati de erectia penisurilor. Nu ca ar vedea in asta un motiv de virilitate, ci o joaca continua. Atunci cand nu se afla alaturi de partenera lor si penisul este in erectie, masculii si-l ridica pe abdomen si ii dau drumul. Sunt innebuniti dupa acest joc copilaresc si lipsit de orice sexualitate.

3. Hartia de la role, masuratoarea perfecta

Ca femeie te-ai gandi cu greu la cum te-ai putea distra cu un penis fara sa te gandesti la sex. Barbatii in schimb sunt maestri in asta. Au o inventivitate iesita din comun, asa ca nu te speria daca intr-o zi iti vei surprinde iubitul cu penisul bagat in cartonul de la o rola de hartie de bucatarie sau intr-o sticla cu gura larga.

Cele mai bune pozitii sexuale pentru "plinuti". Cum sa ai parte de partide de amor de neuitat!

4. Penisul hot-dog

Nu ramaneti socate de ce ai citit pana acum, caci imaginatia barbatilor merge si mai departe. Ei isi pot transforma penisul rapid chiar si intr-un hot-dog. Este amuzant pentru ei, chiar daca acum te gandesti si pe tine te orpileaza.

5. Il masoara frecvent

Chiar daca nu recunosc niciodata, masculii isi masoara frecvent penisul, de parca ar astepta sa creasca peste noapte. Bineinteles, fac asta in cel mai mare secret, asa ca, daca il vei intreba daca stie cati centimetri masoara, cu siguranta va face ochii mari de curiozitate ca si cum ar fi prins cu ceva rusinos.

Ghidul erotic Ananga Ranga: 5 pozitii sexuale pentru maximum de placere

6. Se tin mereu de penis cand nu suntem atente

Stiu ca femeilor nu le place ca barbatii sa isi atinga penisul cand sunt in public si mai ales in preajma lor, de aceea atingerea acestuia a devenit pentru ei un secret. Asa ca fii sigura ca face acest gest obscen cand nu este cu tine.

7. Fac pe "doamnele"

Un alt secret pe care il au barbatii este acela de a incerca sa fie si ei uneori doamne. Asa ca isi iau penisul si si-l ascund intre picioare si se amuza copios de aceasta ipostaza.
Recomandari