7 lucruri pe care barbatii nu le inteleg la femei. Afla ce ii intriga pe masculi!

7 lucruri pe care barbatii nu le inteleg la femei. Afla ce ii intriga pe masculi!
  calendar_month   update 30 Aug 2015, ora: 19:27      
"De ce iti ia jumatate de an sa te hotarasti cum sa te tunzi?" Sau "De ce trebuie sa probezi toate marimile de haine atunci cand intri intr-un magazin?". Sunt doar doua dintre dilemele pe care le au barbatii cu privire la femei si la care ei nu vor gasi niciodata o explicatie logica.

Iata, asadar, care sunt lucrurile pe care barbatii nu vor putea niciodata sa le inteleaga la o femeie:

1. Cum poate fi shoppingul o "activitate sociala". Femeilor le place la nebunie sa mearga la cumparaturi insotite in special de prietenele lor. Au cu cine sa se consulte, dar au si timp sa barfeaasca. Barbatilor, in schimb, nu. Se simt incomod atunci cand sunt purtati prin magazine, printre rafturi de haine si de pantofi si nu suporta sa stea ore in sir in fata cabinelor de proba.

2. De ce trebuie sa probeze toate modelele, marimile si culorile. Shoppingul alaturi de o femeie e un chin pentru barbati, nu mai e nicio noutate. Dar poate in felul asta vor intelege rolul canapelelor din magazine. Sunt chiar pentru ei, cei care insotesc o doamna sau o domnisoara nehotarata.

3. De ce merg femeiele la baie insotite de prietene/colege. Ca sunt eleve de liceu sau doamne in toata firea, cu joburi serioase si copii acasa, femeile obisnuiesc sa mearga la toaleta "in gasca". E un lucru greu de inteles pentru un barbat caruia ii ia 30 de secunde sa faca un pipi si atunci nu simte nicidecum nevoia sa fie privit.

4. De ce trebuie sa isi tot mute lucrurile dintr-o geanta in alta. Barbatii, care obisnuiesc sa aiba o singura geanta sau chiar niciuna nu pot nicium intelege de ce ar avea nevoie femeile de mai multe posete, astfel incat atunci cand sunt pe picior de plecare sa fie nevoite sa isi mute in graba lucrurile dintr-o geanta in alta.

5. Cum e posibil sa aiba mereu ceva de vorbit la telefon cu prietena ei. Barbatilor le e greu sa priceapa cum de femeile se intalnesc, vorbesc si dupa ce s-au despartit au in continuare ceva de isi spus la telefon, iar apelurile devin interminabile.

6. De ce dureaza atat de mult sa se pregateasca de plecare. Dus, machiaj, cautat cea mai potrivita tinuta, aranjat parul, facut manichiura. Pare ca toate sarcinile unei femei sunt interminabile atunci cand trebuie sa iasa in oras, iar barbatii nu gasesc pic de intelegere pentru asta.

7. De ce ii place sa vorbeasca dupa ce a facut sex. Barbatii vor sa doarma si nimic mai mult dupa o partida de amor. Femeile, insa, atunci ar dezbate cele mai grave probleme ale universului.

Alte articole despre
Recomandari