7 lucruri pe care nu ar trebui sa le introduci niciodata in vaginul tau!

7 lucruri pe care nu ar trebui sa le introduci niciodata in vaginul tau!
  calendar_month   update 26 Iun 2015, ora: 14:26      
Vaginul iti poate provoca unele dintre cele mai mari placeri. El se poate dilata atat de mult incat sa nasti, dar este in acelasi timp si una dintre cele mai sensibile parti ale corpului.

Mare atentie la produsele de ingrijire pe care le folosesti, dar si la lucrurile pe care le introduci in vaginul tau, caci s-ar putea sa te pricopsesti cu infectie, arsuri sau alte boli.

Iata care sunt cele mai periculoase dintre acestea si cum te feresti de ele:

1. Vibratoarele din silicon

Vibratoarele din silicon prezinta niste canale in care se pot ascunde diverse bacterii. Cel mai indicat ar fi sa folosesti vibratoare din plastic tare, dar si sa le speli cu apa si cu sapun dupa fiecare folosire.

2. Fructele

Fructele si legumule nu au ce cauta in vaginul tau. Daca tractul digestiv poate eradica bacteriile care se gasesc pe acestea, flora vaginala nu face decat sa le inmulteasca. Asadar, orice fantezie ai avea cu bananele, nu le introduce in vaginul tau, deoarece iti pot provoca grave infectii.

3. Vopseaua pentru par pubian

Nu folosi produse precum vospeaua pentru par pubian. Acestea contin substante chimice care iti pot provoca arsuri grave daca intra in contact cu labiile sau vaginul tau.

4. Lubrifiantii pe baza de ulei

Lubrifiantii pe baza de ulei sunt mai greu de indepartat de aceea bacteriile pot rezista mai mult timp si pot produce infectii grave in vaginul tau. De asemenea, acestea pot ataca latexul din care sunt confectionate prezervativele si te poti alege cu boli sau o sarcina nedorita. Lubrifiantii recomandati sunt cei pe baza de apa.

5. Gelurile si spray-urile intime

Gelurile pentru curatarea intima nu sunt indicate, deoarece vaginul se curata singur, iar acestea contin numeroase chimicale care pot produce diverse bacterii sau virusuri.

Medicii spun ca zona se spala doar cu apa si cu sapun.

6. Toppingurile de ciocolata

Daca ai o fantezie sexuala cu toppingurile de ciocolata, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a face astea. In cazul in care acestea ajung in vagin iti pot da peste cap Ph-ul vaginal si iti pot produce infectii.

7. Produsele care contin parfum

Gelurile de dus, hartia igienica, sapunurile, prezervativele si tampoanele care contin parfum nu sunt indicate pentru zona intima. Acestea pot provoca inflamatii sau iritatii grave. Nu toate femeile intampina astfel de probleme, insa ar trebui sa fii precauta si sa reduci cat mai mult utilizarea acestora.

Recomandari