Skip to article

7 trasaturi ale unei femei cu un psihic foarte puternic

7 trasaturi ale unei femei cu un psihic foarte puternic
O femeie puternică nu este o femeie ce se întrece cu bărbații, dimpotrivă, forța ei stă în feminitatea de care dă dovadă, totodată fiind stăpână pe sine și pe lucrurile ce se întâmplă în viața ei. Puterea ei vine din faptul că este capabilă să își asume responsabilităț,i dar și părțile ei vulnerabile.

Descoperă mai jos care sunt cele mai importante șapte trăsături ale unei femei puternice psihic:

1. Știe cine este


Deși nu putem afirma niciodată că ne cunoaștem cu adevărat pentru că viața înseamnă o continuă schimbare și evoluție, femeile puternice psihic și-au identificat nevoile și idealurile, iar asta e de ajuns. Ele nu se vor feri niciodată să zică lumii: Asta sunt eu!” În procesul lor de învățare și cunoaștere vor fi destul de flexibile pentru a evolua, rămânându-și în același timp, fidele lor însele.

2. Are simțul umorului


O femeie puternică nu se va plânge necontenit de greutățile pe care le întâlnește în drumul său, de fapt, rar vei auzi de la ea acest cuvânt. Ea va alege mai degrabă să facă mișto de ea însăși și să nu se ia în serios, pentru că o femeie puternică este destul de înțeleaptă să înțeleagă importanța unei atitudini pozitive în situații dificile.

3. Știe ce vrea de la viață și cum să ajungă acolo


Niciodată o femeie cu un psihic puternic nu va fi atât de confuză și dezorientată încât să nu știe ce să facă cu viața ei sau să aștepte confirmări de la alții. Indiferent ce drum și-a ales în viață, știe sigur ce anume își dorește și chiar dacă nu are un plan concret, cel puțin are o idee despre cum vrea să acționeze pentru a ajunge unde și-a propus.

4. Știe să-și facă dreptate


O femeie puternică e o femeie curajoasă. Ea apreciază când într-o situație nedreaptă cineva îi ia apărarea, dar nu are nevoie și nici nu se așteaptă la asta. Știe să-și facă singură dreptate și să-și câștige respectul celor din jur.

5. Este confortabilă cu felul în care arată


O femeie puternică știe că a fi puternică nu înseamnă a fi perfectă. Deci nu va alerga după standardele de frumusețe impuse de media, ci se va accepta și iubi pe sine așa cum e. Va pune accent nu pe centimetri din jurul taliei, ci pe un stil personal care o va diferenția din mulțime. Ea înțelege că dincolo de ambalaj există ceva mult mai puternic – atitudinea și personalitatea ei.

6. Își asumă responsabilitatea pentru propria bunăstare


Nimeni din jur nu are puterea de a ne influența, decât dacă îi permitem noi acest lucru, iar o femeie puternică știe asta. Ea va fi foarte atentă cu propriile stări și emoții și nu va face greșeala de a pune în buzunare străine cheia fericirii ei. Înțelege că viața e un ciclu de evenimente frumoase dar și urâte și le face față cu seninătate și self-control.

7. Știe cum să fie fericită


Indiferent prin ce trece, o femeie puternică știe de ce are nevoie pentru liniștea și propria-i fericire. Ea nu caută cu disperare un bărbat sau o carieră pentru a umple golurile din sufletul ei, pentru că știe că fericirea ei depinde doar de ea. Ea va găsi o modalitate să-și ridice moralul chiar și în perioade mai grele, fiindcă doar ea știe cu adevărat ce îi lipsește și ce trebuie să facă pentru asta.

Articole recomandate

Dragoste intre un vegan si un non-vegan! Este posibil? Dragoste intre un vegan si un non-vegan! Este posibil?
“ Dragostea trece prin stomac!”, spune o vorba din batrani. Daca esti de aceeasi parere si te afli in cautarea jumatatii perfecte, care sa adopte acelasi stil de viata cu cel adoptat de tine, Sentimente.ro , cel mai mare site de dating din Romania, te ajuta sa-ti gasesti mai usor
Cum sa iti condimentezi relatia de cuplu Cum sa iti condimentezi relatia de cuplu
Pentru unii dintre noi anul ce tocmai s-a încheiat a fost unul cu adevărat bun, în sensul în care am reuşit să petrecem mai mult timp liber alături de familie, am reuşit să ne ducem la bun sfârşit proiectele pe care le tot amânam şi
Buchetul de flori sau cadoul perfect pentru doamna din viata noastra Buchetul de flori sau cadoul perfect pentru doamna din viata noastra
Florile, aceste minuni create de Univers pentru a ne face viata mai frumoasa, asadar exista o legatura inexplicabila intre om si flori, modul cum reactionam in momentul in care le vedem, in momentul in care le simtim parfumul, impactul psihologic care il au culorile lor asupra noastra, legatura
Cele patru tipuri de atasament. Care e al tau? Cele patru tipuri de atasament. Care e al tau?
Te-ai intrebat vreodata de ce te simti mai atras de anumite tipuri de oameni mai mult decat de altii? Sau de ce se intampla sa atragi oameni care sunt absolut incompatibli cu tine? Pentru ca relatiile amoroase implica alegeri, iar alegerile vorbesc despre tine. In psihologie, cand se vorbeste
7 trasaturi ale unei femei cu un psihic foarte puternic 7 trasaturi ale unei femei cu un psihic foarte puternic
O femeie puternică nu este o femeie ce se întrece cu bărbații, dimpotrivă, forța ei stă în feminitatea de care dă dovadă, totodată fiind stăpână pe sine și pe lucrurile ce se întâmplă în viața ei.