Cat de mult conteaza marimea penisului pentru orgasmul femeii. Detalii pe care nu le stiai!

Cat de mult conteaza marimea penisului pentru orgasmul femeii. Detalii pe care nu le stiai!
  calendar_month   update 01 Iul 2015, ora: 16:56      
Una dintre marile dileme in ceea ce priveste sexul este daca pana la urma marimea penisului conteaza pentru satisfactia sexuala a femeii.

Pentru barbati, maretia este foarte importanta, insa studiile au aratat ca marimea conteaza doar pentru anumite femei si doar pentru anumite tipuri de orgasme.

Penisurile mari, bune pentru orgasmele vaginale

Desi se spune ca orgasmele vaginale nu exista, cercetarile au aratat ca multe femei le experimenteaza, iar acestea sunt resimtite in general cand au parte de sex cu barbati mai inzestrati.

Penisul perfect in viziunea femeilor. 5 calitati pe care si le doresc de la partenerul lor

In cadrul studiului, cercetorii au intrebat mai multe femei, tinere studente in general, daca marimea penisului partenerilor le-a influentat orgasmele.

Definind marimea medie a penisului ca fiind intre 14,9 si 15,5 cm, cercetatorii le-au intrebat pe femei daca sunt mai predispuse sa aiba orgasm vaginal cu un penis mai mare decat media sau mai mic. Dintre acestea, 33,8% preferau penisuri mai mari decat media, 60% au spus ca marimea nu a contat si 6,3% au spus ca un penis mai lung a fost mai neplacut decat unul mai scurt.

In urma acestor rezultate, cercetorii au spus ca pana la urma conteaza foarte mult stimularea psihologica a femeii si ca aceasta este strans legata de stimularea vaginala.

Diametrul, mai important

Intr-un alt studiu, in care au fost intervievate peste 170 de femei, s-a constatat ca marimea pensiului nu este esentiala pentru provocarea orgasmului. In schimb, multe dintre reprezentantele sexului frumos au marturisit insa ca diametrul penisului este mai important in satisfacerea sexuala, decat lungimea.

6 greseli din timpul unei partide de sex oral. Vezi ce ii displace iubitului tau!

Ce lungime are un penis normal

In urma cercetarilor s-a constatat ca lungimea medie a unui penis este de 8,8 centimetri in stare flasca, neerectila, si 12,9 centimetri in stare erectila.

In urma unor cercetari pe mai multe tari, s-a ajuns la concluzia ca lungimea medie a penisului variaza intre 7 si 10 cm, pe cand circumferinta variaza si ea intre 9 si 10 cm. In stare erectila, lungimea medie a penisului variaza intre 12 si 16 cm, pe cand circumferinta este de aproximativ 12 cm.

8 trucuri de manevrare a PENISULUI care il vor face sa innebuneasca de PLACERE. Invata cum sa-l atingi!

Pe de alta parte, marimea conteaza foarte mult pentru barbati. Ba mai mult, multi masculi sunt complexati de marimea penisului, indiferent cat sunt de dotati. Se pare ca aceasta va ramane o problema a lor, oricat ar fi de fericite si de multumite partenerele lor.

Recomandari