Cornel Pasat, inselat de sotie! Vezi cum si-a iesit din minti cand a prins-o in fapt!

Cornel Pasat, inselat de sotie! Vezi cum si-a iesit din minti cand a prins-o in fapt!
  calendar_month     photo_cameraCornel Pasat     person Cornel Pasat
Cornel Pasat a trecut prin clipe de cosmar dupa ce a aflat ca sotia lui il insala. El a prins-o in fapt, in padurea Baneasa, cu un pusti de doar 19 ani, un pusti din trupa lui de dans.

Cornel Pasat a simtit ca ia foc cand a aflat despre infidelitatile sotiei de la Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii nocturne de la Kanal D. Cu ajutorul acestuia, Cornel Pasat si-a prins sotia in fapt in padure la Baneasa.

"Nu doresc nimanui sa i se intample asa ceva. In general femeile o iau razna la 30 de ani, insa nu ma gandeam ca Bianca face parte din categoria asta. Este un soc fantastic pentru mine, e ultima persoana din lumea asta la care ma asteptam sa faca asa ceva. Sa te combini cu un pusti fratioare... Sunt prostul prostilor, cel mai mare prost. Mai bine acum ca sa nu traiesc o viata intreaga in minciuna. Mai bine ca nu am apucat sa fac copii" ii povestea Cornel lui Madalin cand acesta ii prezenta fotografii cu sotia si pustiul din trupa sa de dans.

Andreea Mantea il iarta pe Stefan: "Ce barbat nu si-a inselat iubita?! Ii voi mai acorda o sansa, bineinteles"

"Ce faci aici, imi explici si mie ce faci aici, de ce ma minti? Bai fetito, cu cine faci d-astea? Cum nu ma minti ma manca-ti-as gura ta cand eu te prind cu un c***t de copil?! Asta merit eu? Cum sa nu fiu nervos cand te gasesc in mijlocul padurii si vad poze cu tine si cu Edy, de ce dracu ma minti, explica-mi. Te-ai gandit la consecinte inainte sa faci asta? Te-ai gandit ca dai cu piciorul la toata viata pentru un pusti? Cum crezi ca pot sa intemeiez o familie cu tine cand ma minti in fata?" a explodat Cornel atunci cand si-a vazut sotia cu un dansator de-al lui.

Din fericire pentru toti cei trei implicati, totul a fost doar o farsa pusa la cale de producatorii emisiunii WOWbiz in complicitate cu sotia lui Cornel si dansatorul din trupa lui. Cornel Pasat a cazut in plasa, trecand prin clipe de cosmar, dar si fericirea a fost pe masura, atunci cand a aflat ca e totul doar o farsa.

96883.jpg

96882.jpg

65936.jpg

Recomandari