Skip to article

De ce parasesc femeile barbatii pe care ii iubesc. 6 motive dureroase!

De ce parasesc femeile barbatii pe care ii iubesc. 6 motive dureroase!
O femeie care iubeste un barbat cu greu se desprinde el. Ii este teama de singuratate si de sentimentele groaznice prin care va trebui sa treaca.

Cu toate acestea, exista cateva motive extrem de dureroase peste care nicio femeie nu ar trebui sa treaca oricat de mult ar iubi un barbat. Iata mai jos care sunt acestea:

1. Este mincinos

Oricat de frumos s-ar putea, o femeie n-ar trebui sa stea niciodata cu un barbat care nu este onest. Minciuna nu isi are locul in nicio relatie. Aceasta duce la tensiune in cuplu si, incet-incet, la destramarea relatiei.

2. Este mereu ocupat

Multe femei ajung sa traiasca singure in doi, doar pentru ca au tot ceea ce le trebuie pe plan material. O casa frumoasa, bani, vacante si nimic mai mult. Pentru a putea intemeia insa o adevarata familie ai nevoie langa tine de un om care sa aiba grija de tine si sa te sprijine.

3. Nu este atent

Oricat de ocupa ar fi, barbatul de langa tine trebuie sa iti acorde atentie. Sa iti asculte sfaturile, ofurile, dar si bucuriile. Daca omul de langa tine este insa prins intotdeauna in lumea lui si nu se concteaza emotional, relatia este cu siguranta destinata esecului.

4. Este impasibil

Nicio femeie nu iubeste un barbat caruia nu ii pasa de nimic. Partenerul tau ar trebui sa se implice activ in relatia voastra si sa iti arate in fiecare zi ca ii pasa tie si ca te iubeste.

5. Este imatur

Orice femeie are nevoie langa ea de un barbat care sa o respecte, sa ii arate ca este tot timpul acolo, indiferent de situatiile prin care trec. Partenerul trebuie sa fie matur si capabil sa managerize momentele tensionante si sa isi asume responsabilitati.

6. Este egoist

Egoismul este cel mai mare dusman al unei relatii. In cuplu exista doar cuvantul impreuna. Daca partenerul tau trage insa tot timpul pentru el si cauta sa iasa in evidenta mereu, cu siguranta nu ar mai trebui sa stai langa el oricat de mult l-ai iubi. Nu spera ca se va schimba!

Alte articole despre
dragosterelatiidespartirecuplu

Articole recomandate

Te-a parasit? Ce sa nu faci niciodata dupa o despartire, daca il vrei inapoi! Te-a parasit? Ce sa nu faci niciodata dupa o despartire, daca il vrei inapoi!
Esti distrusa si simti ca viata ta nu mai are niciun sens fara el? Il vrei inapoi si nu stii ce sa mai faci ca sa ii atragi din nou atentia?

Nu pune la cale un plan diabolic! Iata ce trebuie sa faci dupa o despartire, daca vrei sa il mai aduci inapoi:

1. Nu il
Barbatii sufera dupa o despartire? Adevarul despre sentimentele lor dupa ce incheie o relatie! Barbatii sufera dupa o despartire? Adevarul despre sentimentele lor dupa ce incheie o relatie!
Barbatii sunt orgoliosi si nu ar arata niciodata ca sufera dupa o despartire. In realitate insa, se pare ca in sufletul lor duc o lupta grea cu sentimentele care ii incearca.

Da, desi nu arata niciodata, barbatii sufera dupa ce ies dintr-o relatie.

Isi mascheaza sentimentele sub
5 dovezi ca femeile trec mai usor peste o despartire! 5 dovezi ca femeile trec mai usor peste o despartire!
Imaginea stereotip a femeii parasite, care sta in pat inconjurata de un maldar de servetele mototolite, se pare ca e departe de adevar. Studiile au aratat ca femeile trec mai usor peste o deceptie in dragoste comparativ cu barbatii. Iata care sunt motivele pentru care femeile reusesc sa