Greseli pe care barbatii nu le pot ierta. Afla ce il face sa uite cu totul de tine!

Greseli pe care barbatii nu le pot ierta. Afla ce il face sa uite cu totul de tine!
  calendar_month   update 03 Aug 2015, ora: 17:02      
Vrei sa il tii langa tine si sa te iubeasca la nebunie? Pentru asta trebuie sa inveti sa fii o partenera model.

Barbatii sunt permisivi si trec cu vederea multe lucruri, insa au si eu unele principii peste care nu trec niciodata. Iata mai jos greselile pe care barbatii nu le pot ierta femeilor:

1. Tradarea

Desi pare incredibil, barbatii pot trece peste o infidelitate a partenerei, insa nu pot ierta tradarea. Pentru ei, tradare inseamna implicarea emotionala a iubitei intr-o alta relatie. Ei pot trece peste o escapada amoaroasa a partenerei, insa nu peste tradarea acesteia.

2. Lipsa de atentie

Masculii sunt foarte vulnerabili. Desi par puternici, odata ce pica, cu greu mai pot iesi din depresie. Ei au nevoie de sprijinul partenerei tot timpul. Tanjenesc dupa sustinere si atentie. Odata ce nu mai au parte de asta intr-o relatie, masculii se schimba radical in ceea ce priveste sentimentele fata de partenera.

3. Criticarea familiei

Pentru barbati, familia lor este foarte importanta. In special mamele. Daca ai indraznit sa spui ceva rau despre apropiatii lui, ti-ai putea lua deja adio de la relatie. Trec peste orice, insa niciodata nu ar accepta sa ii critici mama sau orice alt membru al familiei sale.

4. Scuzele sexuale

Poti sa ii refuzi invitatiile in oras sau sa nu ii spui cat de mult il iubesti, insa nu ii respinge in mod repetat avansurile. Pentru el, refuzul partidelor de amor este egal cu lipsa totala de atractie.

5. Refuzul unei familii

Barbatii isi doresc familii. Ei vor sa isi protejeze partenerele si sa isi intemeieze un camin, care sa fie animat de strigatele copiilor. Nu te implica niciodata prea mult in cariera ta si nu ii da sentimentul ca nu iti doresti copii. Ar fi cea mai grea lovitura pentru el, iar indepartarea de tine se va face treptat, dar sigur.

Recomandari