Skip to article

Greseli pe care niciun barbat nu le poate ierta unei femei. Afla ce il indeparteaza de tine!

Greseli pe care niciun barbat nu le poate ierta unei femei. Afla ce il indeparteaza de tine!
Barbatii sunt permisivi si trec cu vederea multe lucruri, insa au si eu unele principii peste care nu trec niciodata.

Astfel, daca vrei sa il tii langa tine si sa te iubeasca la nebunie, trebuie sa inveti sa fii o partenera model.

Iata mai jos greselile pe care barbatii nu le pot ierta femeilor:

1. Tradarea

Desi pare incredibil, barbatii pot trece peste o infidelitate a partenerei, insa nu pot ierta tradarea. Pentru ei, tradare inseamna implicarea emotionala a iubitei intr-o alta relatie. Ei pot trece peste o escapada amoaroasa a partenerei, insa nu peste tradarea acesteia.

2. Lipsa de atentie

Masculii sunt foarte vulnerabili. Desi par puternici, odata ce pica, cu greu mai pot iesi din depresie. Ei au nevoie de sprijinul partenerei tot timpul. Tanjenesc dupa sustinere si atentie. Odata ce nu mai au parte de asta intr-o relatie, masculii se schimba radical in ceea ce priveste sentimentele fata de partenera.

3. Criticarea familiei

Pentru barbati, familia lor este foarte importanta. In special mamele. Daca ai indraznit sa spui ceva rau despre apropiatii lui, ti-ai putea lua deja adio de la relatie. Trec peste orice, insa niciodata nu ar accepta sa ii critici mama sau orice alt membru al familiei sale.

4. Scuzele sexuale

Poti sa ii refuzi invitatiile in oras sau sa nu ii spui cat de mult il iubesti, insa nu ii respinge in mod repetat avansurile. Pentru el, refuzul partidelor de amor este egal cu lipsa totala de atractie.

Articole recomandate

5 obiceiuri pe care la au cuplurile fericite in weekend. Nu au nicio legatura cu sexul! 5 obiceiuri pe care la au cuplurile fericite in weekend. Nu au nicio legatura cu sexul!
Probabil ca esti multumita de relatia ta actuala, esti mereu cu zambetul pe buze si le spui de fiecare data prietenilor tai ca esti foarte fericita. Dar oare sunt toate aceste lucruri adevarate? Foarte multe cupluri se complac in relatia pe care o au si nu acorda atentie detaliilor importante.
5 motive de cearta pe care le are orice cuplu atunci cand pleaca in vacanta 5 motive de cearta pe care le are orice cuplu atunci cand pleaca in vacanta
Ati rezervat biletele, ati stabilit deja ce vreti sa faceti in momentul in care ajungeti in locatia aleasa, va ganditi deja la serile de amor sau la zilele petrecute prin parcuri, restaurante sau cafenele...ei bine, trebuie sa te gandesti si la certurile care vor aparea intre voi. Nu