Greseli pe care niciun barbat nu le poate ierta unei femei. Afla ce il indeparteaza de tine!

Greseli pe care niciun barbat nu le poate ierta unei femei. Afla ce il indeparteaza de tine!
  calendar_month        
Barbatii sunt permisivi si trec cu vederea multe lucruri, insa au si eu unele principii peste care nu trec niciodata.

Astfel, daca vrei sa il tii langa tine si sa te iubeasca la nebunie, trebuie sa inveti sa fii o partenera model.

Iata mai jos greselile pe care barbatii nu le pot ierta femeilor:

1. Tradarea

Desi pare incredibil, barbatii pot trece peste o infidelitate a partenerei, insa nu pot ierta tradarea. Pentru ei, tradare inseamna implicarea emotionala a iubitei intr-o alta relatie. Ei pot trece peste o escapada amoaroasa a partenerei, insa nu peste tradarea acesteia.

2. Lipsa de atentie

Masculii sunt foarte vulnerabili. Desi par puternici, odata ce pica, cu greu mai pot iesi din depresie. Ei au nevoie de sprijinul partenerei tot timpul. Tanjenesc dupa sustinere si atentie. Odata ce nu mai au parte de asta intr-o relatie, masculii se schimba radical in ceea ce priveste sentimentele fata de partenera.

3. Criticarea familiei

Pentru barbati, familia lor este foarte importanta. In special mamele. Daca ai indraznit sa spui ceva rau despre apropiatii lui, ti-ai putea lua deja adio de la relatie. Trec peste orice, insa niciodata nu ar accepta sa ii critici mama sau orice alt membru al familiei sale.

4. Scuzele sexuale

Poti sa ii refuzi invitatiile in oras sau sa nu ii spui cat de mult il iubesti, insa nu ii respinge in mod repetat avansurile. Pentru el, refuzul partidelor de amor este egal cu lipsa totala de atractie.
Recomandari