Horoscop: Cum arata femeia perfecta pentru el, in functie de zodia lui

Horoscop: Cum arata femeia perfecta pentru el, in functie de zodia lui
  calendar_month   update 31 Mar 2014, ora: 16:06      
Te-ai gandit cum arata femeia perfecta in viziunea unui barbat? Deseori, avem tendinta sa credem ca majoritatea barbatilor sunt atrasi de femeile blonde, sau de cele cu sanii mari, dar care nu sunt vulgare, insa nu toti barbatii sunt atrasi de acelasi gen de femeie, asa cum nici noi, femeile, nu suntem atrase de aceiasi barbati.

Femeia perfecta nu exista, intotdeauna se va gasi o persoana care sa critice sau careia sa-i displaca anumite lucruri. Si totusi, cum ar vedea un barbat perfectiunea, la o femeie?

Astrele au si ele un cuvant important de spus, iar barbatii sunt si ei ghidati de zodia in care s-au nascut. Asadar, afla cum arata femeia perfecta pentru el, in functie de zodia lui!

Berbec

64613.jpg
Nu incape indoiala atunci cand spunem ca un barbat nascut in zodia Berbec va cauta o femeie care sa semene cu mama lui, in anii de glorie. Pentru acest barbat, femeia perfecta trebuie sa aiba trasaturi fine, feminine, sa fie atent imbracata, ingrijita si, sa nu uitam, sa aiba cei sapte ani de acasa. Trebuie sa fie doamna in societate si o adevarata gospodina acasa. Nu pune pret pe forme de model, asa ca nu cauta femeia care sa aiba 90-60-90.


Taur
Recomandari