Skip to article

Ilie Nastase i-a dat inelul de logodna iubitei lui, Brigitte Sfat

Ilie Nastase i-a dat inelul de logodna iubitei lui, Brigitte Sfat Ilie Nastase si Brigitte Sfat
Fostul tenismen, Ilie Nastase, este pregatit pentru o noua casnicie. Brigitte Sfat a aratat ieri, intr-o emisiune TV, inelul de logodna primit de la Nasty, un inel finut, deloc ostentativ, dar care a costat cateva mii de euro.

Nu este prima data cand Nastase o cere in casatorie pe Brigitte si nici primul inel pe care i-l ofera, dar de data asta lucrurile par a fi ceva mai serioase. Ramane de vazut daca acum vor reusi sa ajunga in fata altarului sau vor mai exista cateva inele pana atunci.

Brigitte Sfan inel de logodna


Articole recomandate

Ilie Nastase a fost inventat Ilie Nastase a fost inventat
Victoriile lui sunt sotia si fetele... intr-o casa de vis"Puteam sa ma nasc oriunde altundeva in lume, insa destinul a ales sa ma nasc in Romania, intr-o familie obisnuita din zona inferioara a clasei mijlocii a anilor `50. La 13 ani am castigat primul turneu de tenis si de atunci am trait pentru
Dezvaluiri incredibile: Ilie Nastase, injurat si umilit de Brigitte Sfat! Dezvaluiri incredibile: Ilie Nastase, injurat si umilit de Brigitte Sfat!
Marele campion a ajus sub papucul iubitei sale. Desi la orice aparitie publica pozeaza intr-un cuplu normal, relatia dintre Ilie Nastase si Brigitte nu e una foarte fericita.Exista voci si foarte multi martori care sustin ca Brigitte il umileste si il injura, chiar si de fata cu alte persoane, pe