Skip to article

Noua iubita a lui Prigoana - care sunt reactiile Adrianei Bahmuteanu?

Noua iubita a lui Prigoana - care sunt reactiile Adrianei Bahmuteanu? Silviu Prigoana
Adriana Bahmuteanu a ales cu inima, conform propriilor spuse de acum putina vreme.

Iar de cand a facut alegerea controversata de a ramane alaturi de iubitul sau mai tanar, Mihai, ea pare mult mai fericita si implinita. Insa oare l-a dat uitarii de fostul sot, Silviu Prigoana?

Nu asa s-ar spune, dupa reactiile acesteia la aflarea vestii ca Silviu a fost vazut alaturi de o alta femeie.

Conform unei surse din showbiz, in acest weekend fostul sot al Adrianei a fost surprins in tandreturi cu o roscata, chiar in Centrul Vechi al capitalei, in vazul tuturor.

Femeia alaturi de care a petrecut Silviu are o cariera de succes, fiind asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. Ea parea destul de binedispusa la bratul lui Prigoana. Cei doi au fost la Teatrul de Comedie, unde se juca piesa "Spiritul de familie".

Ce spune Adriana despre noua iubita a lui Silviu? Ne dezvaluie Camelia, prietena Adrianei cea mai buna: "Adriana mi-a spus ca este o uratanie. De la ea am inteles ca este o urata, ce sa gaseasca si el".

Articole recomandate

Silviu Prigoana, primele marturisiri despre divortul de Bahmu. Mai e posibila o reimpacare? Silviu Prigoana, primele marturisiri despre divortul de Bahmu. Mai e posibila o reimpacare?
Silviu Prigoana a acordat primul intreviu dupa ce s-a despartit pentru a patra oara de Adriana Bahmuteanu si dupa iesirea din viata politica.Omul de afaceri a spus ca a avut niste probleme si din acest motiv a simtit nevoia unei pauze din toate punctele de vedere.Fostul politician spune ca a aflat
Silviu Prigoana o acuza pe Bahmu: `N-am mai avut contact sexual de 2 ani. Ea avea pe altul` Silviu Prigoana o acuza pe Bahmu: `N-am mai avut contact sexual de 2 ani. Ea avea pe altul`
Adriana Bahmuteanu radiaza de fericire mai ales de cand relatia sa cu Mihai a devenit oficiala. Silviu Prigoana, fostul sau sot care pe toata perioada divortului nu a facut niciun comentariu la adresa sotiei sale, face acum cateva dezvaluiri despre motivele care au dus de fapt la ruptura dintre