Numarul locuintei iti influenteaza destinul. Afla daca iti poarta ghinion sau iti aduce noroc!

Numarul locuintei iti influenteaza destinul. Afla daca iti poarta ghinion sau iti aduce noroc!
  calendar_month   update 06 Aug 2015, ora: 16:53      
Numarul locuintei iti poate influenta destinul. Mare atentie pe care il alegi, caci unele iti pot aduce ghinion.

Afla care este semnificatia numarului locuintei tale si calculeaza astfel: Daca este format din mai multe cifre, aduna-le intre ele pana cand obtii una singura. De exemplu daca ai 104: aduna 1+0+4=5.

Iata care este semnificatia ficarei cifre:

Cifra 1

Este una cu noroc, caci atrage bunastarea si armoni. Aceasta semnifica putere si elibereaza energie pozitiva.

Mare atentie la orgoliu. Cifra 1 poate aduce ghinion persoanelor care sunt prea mandre si dornice mereu sa se laude cu reusitele lor.

Cifra 2

Este cifra relaxarii si a consolidarii. Aceasta este ideala pentru cuplurile proaspat casatorite, care isi doresc o viata lunga impreuna. Persoanele care aleg insa aceasta cifra sunt totusi prea avare, dornice sa faca bani.

Cifra 3

3 este cifra creativitatii. Persoanele care opteaza pentru aceasta cifra a locuintei sunt in general artisti. Casele lor sunt extrem de primitoare. Defectul lor este insa comoditatea. Persoanele care au la case cifra 3 au tendinta de a cadea in excese sau de a fi uneori prea implusive cu vecinii.

Cifra 4

Cifra 4 caracterizeaza persoanele echilibrate, sigure pe ele, care iubesc ordinea si curatenia. Cei care locuiesc la aceasta cifra sunt loiali si generosi. Niste vecini demni de incredere.

Totusi, acestia pot dezvolta o obsesie pentru curatenie.

Cifra 5

Persoanele care locuiesc la cifra 5 sunt pasionate de calatorie. Ele sunt energice si libertine, de aceea cifra le poarta noroc. Locatarii de la numarul 5 pot fi insa instabili emotional, caci aceasta cifra este dominata de schimbari.

Cifra 6

Atrage energia pozitiva si aduce noroc, caci este reprezentata in general de calm si liniste. Locatarii acestei cifre sunt iubitori de frumos si au simt estetic foarte dezvoltat. Ei trebuie sa se fereasca insa de cei din exterior, pentru a nu li se strica karma si echilibrul.

Cifra 7

Cifra 7 este cea a singuraticilor. Persoanele care locuiesc la acest numar sunt intrivertite si nu prea le place sa comunice. Sunt predispuse catre izolare, de aceea emana negativitate.

Cifra 8

Cei care locuiesc la cifra 8 sunt obsedati de bani. Sunt ambitiosi si isi doresc sa atinga succesul cu orice pret. Sunt orgoliosi si trag numai pentru ei. In general, cifra 8 nu aduce prea mult noroc.

Cifra 9

Locatarii din casa 9 sunt altruisti. Sunt mari iubitori de animale si au talente artistice. Energiile acestor case sunt uneori negative, iar locatarii lor sunt predispusi frecvent la accidente casnice.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

am invatat
  • person

    ""nu tot ce sclipeste e aur""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right