Skip to article

Semne care iti arata ca te insala folosind retelele de socializare

Semne care iti arata ca te insala folosind retelele de socializare
Retelele de socializare ne-au acaparat viata si aproape zilnic comunicam prin intermediul lor. Viata reala pare sa fie istorie. Pana si infidelitatile au loc in mediul online. 

Infidelitatea poate varia și înseamnă lucruri diferite pentru oameni și chiar pentru relație. Adică, infidelitatea variază de la flirtul prin mesaje până la partajarea fotografiilor și videoclipurilor intime cu o altă persoană.

Potrivit mai multor experți, infidelitatea prin rețelele de socializare a dus la numeroase separări și divorțuri, deoarece acestea sunt dovezi concrete ale infidelității. Cum iti dai seama ca te insala prin intermediul retelelor de socializare? 

Scrie mereu mesaje pe telefon 

Desigur, partenerul tău are nevoie de confidențialitate, iar infidelitatea nu este un pretext pentru a-i verifica mesajele. Cu toate acestea, atunci când sunteți alături de partener și el are toată atenția pe telefonul său mobil, scrie mesaje, reacționând între râsete și, pe deasupra, nu explică de ce râde sau pentru cine, este un semn clar ca iti ascunde ceva.

Isi blocheaza telefonul cand te apropii de el 

Daca toata ziua butoneaza telefonul mobil, iar cand te apropii de el brusc isi inchide sau isi blocheaza telefonul, este un semn ca are lucruri de ascuns. Cu alte cuvinte, ascunde probele care il pot da de gol. 

Se enerveaza daca ii iei telefonul 

Daca se enerveaza de fiecare data cand te apropii de telefonul sau inseamna ca ascunde ceva. Oamenii care au secrete ce nu vor sa fie aflate tin foarte mult la lucrurile unde ascund aceste secrete. 

Nu cunosti persoanele cu care se imprieteneste pe retelele de socializare 

Dacă nu cunosti persoanele cu care vorbeste sau trimite mesaje pe rețelele lor de socializare este posibil sa fie persoane cu care flirteaza sau socializeaza pentru a scapa de rutina.

Articole recomandate

Dragoste intre un vegan si un non-vegan! Este posibil? Dragoste intre un vegan si un non-vegan! Este posibil?
“ Dragostea trece prin stomac!”, spune o vorba din batrani. Daca esti de aceeasi parere si te afli in cautarea jumatatii perfecte, care sa adopte acelasi stil de viata cu cel adoptat de tine, Sentimente.ro , cel mai mare site de dating din Romania, te ajuta sa-ti gasesti mai usor
Cum sa iti condimentezi relatia de cuplu Cum sa iti condimentezi relatia de cuplu
Pentru unii dintre noi anul ce tocmai s-a încheiat a fost unul cu adevărat bun, în sensul în care am reuşit să petrecem mai mult timp liber alături de familie, am reuşit să ne ducem la bun sfârşit proiectele pe care le tot amânam şi
Buchetul de flori sau cadoul perfect pentru doamna din viata noastra Buchetul de flori sau cadoul perfect pentru doamna din viata noastra
Florile, aceste minuni create de Univers pentru a ne face viata mai frumoasa, asadar exista o legatura inexplicabila intre om si flori, modul cum reactionam in momentul in care le vedem, in momentul in care le simtim parfumul, impactul psihologic care il au culorile lor asupra noastra, legatura
Cele patru tipuri de atasament. Care e al tau? Cele patru tipuri de atasament. Care e al tau?
Te-ai intrebat vreodata de ce te simti mai atras de anumite tipuri de oameni mai mult decat de altii? Sau de ce se intampla sa atragi oameni care sunt absolut incompatibli cu tine? Pentru ca relatiile amoroase implica alegeri, iar alegerile vorbesc despre tine. In psihologie, cand se vorbeste
7 trasaturi ale unei femei cu un psihic foarte puternic 7 trasaturi ale unei femei cu un psihic foarte puternic
O femeie puternică nu este o femeie ce se întrece cu bărbații, dimpotrivă, forța ei stă în feminitatea de care dă dovadă, totodată fiind stăpână pe sine și pe lucrurile ce se întâmplă în viața ei.