Top 3 cele mai urate fraze pe care le pot spune barbatii unei femei

Top 3 cele mai urate fraze pe care le pot spune barbatii unei femei
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
24 Dec 2019, 14:25
  update
Actualizat
24 Dec 2019, ora: 14:29
     
Barbatii si femeile nu pot trai unii fara ceilalti, dar nici nu au o viata usoara. Uneori este dificil ca barbatii sa le inteleaga pe femei si invers. Barbatii au cu totul alte perceptii asupra vietii fata de femei. Tocmai insa aceasta diferenta ii face sa fie atrasi.

Cu toate ca se fac comprosmisuri, uneori barbatii ajung sa le spuna femeilor lucruri care le ranesc enorm. Iata care sunt frazele nicio femeie nu vrea sa le auda de la un barbat:

1. Vrei sa spal eu vasele?

In ultimele decenii, din cauza unor conceptii invechite, femeile trebuie sa faca toate treburile casnice, iar barbatii se asaza la masa doar ca sa se bucure de preparatele pregatite de partenere. Din fericire, lucrurile se schimba, iar barbatii au inteles ca si ei au un rol important in implicarea treburilor gospodaresti. Astfel, expresia "vrei sa spal eu vasele?" nu ar trebui sa fie o favoare, ci o responsabilitate impartasita.

2. Esti in perioada sensibila?

Barbatii cred ca femeile devin mai irascibile si se supara mai usor din cauza hormonilor sau a perioadei premenstruale.

3. Mi-am cerut scuze

Da, femeile apreciaza cand barbatii constientizeaza ca au gresit si isi cer iertare, dar in momentul in care isi fac o obisnuinta din a-si cere iertare si repeta greselile, aceasta fraza nu mai are nicio importanta pentru ele.
Recomandari