Top 5 arme de seductie pe care trebuie sa le posede orice femeie. Cum sucesti mintile barbatilor!

Top 5 arme de seductie pe care trebuie sa le posede orice femeie. Cum sucesti mintile barbatilor!
  calendar_month   update 01 Iul 2015, ora: 14:14      
Orice ar fi, o femeie nu trebuie sa uite in primul rand de feminitate. Reprezentantele sexului frumos au la indemna un arsenal de arme de seductie pe care le pot folosi cu usurinta pentru a cuceri orice barbat.

Aceste arme sunt naturale si orice femeie le detine, doar trebuie sa stie cum sa le puna in practica. Iata cum poti seduce rapid un barbat:

1. Zambetul

Barbatii adora femeile optimiste, care stiu sa zambeasca tot timpul. Asadar, atunci cand pui ochii pe un mascul, nu uita sa zambesti. De asemenea, aceasta arma te ajuta sa flirtezi si sa ii dai se inteles "victimei" ca este disponibila si ca il placi, asa ca poate sa prinda curaj si sa intre in conversatie cu tine.

Ce gandesc barbatii despre corpul tau in timpul unei partide de sex. Afla-i cele mai ascunse fantezii!

2. Gura si buzele

Gura si buzele sunt zonele corpului care starnesc cele mai multe fantezii in mintea barbatilor. Nu uita sa pui accent pe ele si sa le folosesti atunci cand este cazul. Pentru a atrage atentia da-te cu ruj rosu si fii cat mai provocatoare in gesturi.

3. Decolteul

Un decolteu frumos atrage privirile ca un magnet. Fie ca este expus printr-un material transparent sau printr-un decolteu generos, bustul este dintotdeauna una dintre armele esentiale in seductie. Sexologii explica atractia barbatilor asupra sanilor unei femei prin faptul ca acestia "reactioneaza" la atingerea lor.

4. Privirea

Privirea ii ajuta pe oameni sa isi vorbeasca chiar si fara cuvinte. Pentru femeie, aceasta este o adevarata arma de cucerire. Specialistii in relatii considera ca durata contactului vizual este direct proportionala cu interesul seducatoarei.

8 trucuri care il vor face pe iubitul tau sa te considere o zeita a sexului

Eficienta acestei arme a fost demonstrata de nenumarate studii. Unul dintre acestea a fost efectuat in 1998 de psihologul american Art Aron, profesor la Universitatea din New York (SUA). El a pus zeci de cupluri formate din persoane care nu se cunosteau sa se priveasca in ochi timp de doua minute, fara sa scoata un cuvant. Cei mai multi au declarat ca, dupa cele doua minute, s-au simtit extrem de atrasi de partener.

Ghidul erotic Ananga Ranga: 5 pozitii sexuale pentru maximum de placere

5. Parfumul

Potrivit unui studiu recent, 89% din barbati au declarat ca parfumul unei femei o face pe aceasta mai atractiva. Mai mult, 55% au recunoscut ca sunt excitati uneori doar din cauza miresmei pe care o lasa in urma o femeie. Cele mai incitante miresme pentru barbati sunt lemnul de santal, trandafirul, iasomia, paciuli sau ylang ylang.

Recomandari