Unde se ascunde SUFLETUL tau PERECHE? Legea atractiei universale iti da constant indicii, afla de AICI cum sa le gasesti

Unde se ascunde SUFLETUL tau PERECHE? Legea atractiei universale iti da constant indicii, afla de AICI cum sa le gasesti
  calendar_month   update 23 Nov 2015, ora: 21:50      
Legea atractiei universale spune ca poti atrage genul de intamplari pe care ti le doresti daca produci ganduri in directia lor. Pe scurt, gandurile pozititve atrag intamplari pozitive, iar cele negative atrag consecinte negative. Daca intelegi aceasta regula simpla, intre tine si gasirea sufletului pereche stau doar nise ganduri.

Odata ce reusesti sa activezi acesta stiinta interioara a declansarii puterii nelimitate care zace in tine, nimic nu mai este imposibil. Iata 3 moduri in care poti folosi legea atractiei ca sa-ti gasesti alesul:

1. Fii sincera cu tine insati. Ce calitati vrei sa aiba barbatul visurilor tale?

Fiecare relatie incheiata te-a ajutat sa-ti conturezi idealul masculin. Exista si o provocare in procesul de constientizare. Ai tendinta sa formulezi dorintele folosindu-te de negatii. Spui ca vrei un barbat care sa NU puna pe primul plan munca iar energia pe care o eliberezi atrage exact un barbat pentru care munca este mai presus decat dragostea.

Alege gandurile clar si pozitiv si spune-i universului exact ceea ce iti doresti: "vreau un barbat care ma pune pe primul plan si care ma iubeste neconditionat". Vei vedea ca o astfel de formulare iti va da si o senzatie pozitiva si te va aseza la randul pentru intamplari bune.

2. Aminteste-ti cum se viseaza cu ochii deschisi

Daca esti pregatita pentru dragoste, nu-ti mai ramane decat sa te intorci la obiceiul preferat din adolescenta: visatul cu ochii deschisi. Pe masura ce iti imaginezi partenerul ideal, universul primeste aceste imagini ca indicii. Lucreaza cu imaginatia si imbunatateste-ti ideile pana ajungi la ideal. Odata ce l-ai construit, da-i play non-stop in minte si, in scurt timp, vei descoperi ca-l traiesti de-a dreptul.

Daca nu ai foarte multa experienta in dragoste, poti sa tragi invataturi universal-valabile din experientele descrise in carti. In spatele fiecarei carti sunt muze reale care, prin trairile lor intense, au atras nevoia scriitorilor de a le impartasi povestea cu intreaga lume. Litera.ro "> Litera.ro are o colectie de carti romantice care surprind dragostea in toate formele ei: dragostea la prima vedere, dragostea adevarata, dragostea periculoasa. Inspira-te si decide ce iti doresti pentru tine.

3. Nu te intreba cum functioneaza

Tot ce ai de facut este sa definesti ce iti doresti intr-un mod clar si pozitiv. Nu te deconcentra cu intrebarea "cum?". Stim cum suna asta, dar traim intr-un univers magic care te poate apropia de ceea ce iti doresti in cele mai neasteptate si incredibile moduri.

Asta nu inseamna ca tot ce ai de facut este sa stai acasa si sa nu faci nimic in directia idealului. Secretul este sa astepti acel sentiment spontan de actiune inspirata. Asta inseamna ca vei simti nevoia complet nerationala de a merge la dozatorul de cafea chiar si atunci cand nu iti este somn sau pofta de aroma boabelor. Legea atractiei comunica cu tine prin intuitie, asa ca asigura-te ca asculti si urmezi aceste instincte. Mai mult, fii deschisa la toate posibilitatile - nu stii niciodata cu ce, cine si unde te poate surprinde universul.

Sursa foto: dollarphotoclub.com

Recomandari